[VAND] Paravanturi cu banda adeziva, aparatoare capota, eleron luneta

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@usurelu_okok: multumesc
    sigpic42.453.149

Comment

toate bune.......,in afara de pleoape, care intradevar sunt de efect ce se mai gaseste ,compatibil cu mcv-ul,vreau sa achizitionez pleoape dar ar mai trebui ceva ? deci daca fac o comanda sa fie umpic mai consistenta ,noutati?
      http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Hriberiu pe data de 10 vreau si eu sa-mi trimiti un set de pleoape .Da-mi un pm cand le-ai trimis multumesc.

Recomand cu incredre aparatoarea de capota ptr. pietre eu si blackufo avem si sunt excelente , indiferent de sistemul de prindere sunt super.

Poze am sa postez aici mai incolo cand am sa montez si ploapele pe care o sa le primesc de la tine.
        Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

@blackufo, sebi8ta, trimit pleoapele mai incolo, sa fac rost de ele.
          sa vad ce se mai gaseste ,compatibil cu mcv-ul, tavita porbagaj sau paravant usi. vorbim.
          sigpic42.453.149

Comment

Din pacate al meu a ajuns spart ! Multumesc Postei Romane ! Hriberiu nu am ce sa-ti reprosez ,l-ai ambalat cat se poate de bine ,ai scris Fragil ,dar degeaba !
            De aceea va sugerez sa le cereti sa vi se trimita prin curier !

Comment

@topser: imi pare rau. ai in cercat sa faci reclamatie?
              doar se plateste suplimentar ptr "fragil"

@topser: ai pm si ... upupup...
              Last edited by hriberiu; 3 September 2009, 20:07. Reason: Automerged Doublepost
              sigpic42.453.149

Comment

Mai ai paravanturi?Si daca stii cumva pana la Bucuresti cat face transportul.
                Merci.

Comment

@omul: ma duc saptamana asta dupa ele. cu posta transportu e cam 10-15 lei.
                  dar as prefera sa trimit cu o firma de curierat de acum ca astia nu prea au grija de colete
                  sigpic42.453.149

Comment

Imi dai si mie de stire cand aduci paravanturile,un set vreau si eu si vorbim atunci despre transport.Merci.

Comment

@omul: ajunge maine coletul la bucuresti cu fan courier
                      sigpic42.453.149

Comment

Vreau si eu o aparatoare pt capota ? cum tre` sa fac ? .. iti trimit mesaj cu datele mele .. sau lasa-mi un nr de tel plz

Comment

@MihaitzaMCV: da-mi mesaj cu adresa ta si o trimit cu ramburs. de preferat cu o firma de curierat, ca astia de la posta sunt neseriosi
                          sigpic42.453.149

Comment

@MihaitzaMCV: a plecat azi coletu cu fan courier. am specificat ca il ridici de la sediu
                            sigpic42.453.149

Comment

Multumesc frumos .. l-am primit si azi sau maine il montez .. bag poze cu ea pe urma

Comment

paravanturi usi mai ai?
                                sigpic #

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google