Cromatic, pretul la transport creste si in funtie de ramburs, oricum mai mult de 8 lei nu cred ca creste indiferent cate iei, daca face mai mulrt platesc eu, nu e problema
[Vand] Sigla Cromata Volan Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
creste, dar nu mult. 8.4 lei am platit eu cand am trimis oglinzile de pe masina. si coletul avea 250-300 grame. deci nu ai cum sa platesti 8 lei pentru niste amarate de sigle, care nu trag la cantar. de curiozitate, o sigla cat trage la cantar? scrie pe factura de la posta..Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
am primit si eu sigla ..arata foarte bine ...literele sunt taiate perfect ...Bravo cosmineleAttached Files
Comment
-
m-am uitat mai atent la masina mea, si parca literele de pe capacele de la roata sunt putin mai mari, deci nu se potrivesc cele de pe volanDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Ieri le-am ridicat de la posta si le-am si lipit. Arata super. Multumesc. Atasez si niste poze sa vedeti cm arata.sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
Originally posted by demonhunter View Postnu cred ca se potrivesc ca marima, oricum pe capace trebuiesc lipite cu ceva ca sa le tina sanatos, ca la spalatorie cand da cu jetul de apa, sigur le dezlipesteDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment