[Vand] Sigla Cromata Volan Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sus cu produsele cromate
    http://tuning.co.nr

Comment

• up cu sigla pentru volan si ornamentul cromat pt schimbator

Comment

• sus cu produsele

Comment

• Dai masinei tale un martisor cromat DACIA pentru volan

Comment

• Salutare , inca nu am primit nimic de la posta , l-ai primit cumva inapoi ?

Comment

• Salut mihai7332, mi-a venit ieri retur un ornament, posibil sa fie al tau, mi-a spus ca adresa este inexistenta... o sa verific daca este al tau

Comment

• Inele cromate 80 lei ?! ...doar inelele sau impreuna cu setul de aeratoare ?
                Skypeeâ„¢

Comment

• doar ce se vede in poza

Comment

• sus cu produsele

Comment

• am comandat si eu azi ornamentul de volan sper sa pot sa-l ridic poimaine.
                      va scriu acum pentru ca mi-a dat o idee ornamentu respectiv tot in scopul de a mai adauga un pic de finetze loganului PH1, care dupa parerea mea a fost proiectat pe interior intr-o maniera mult prea anostă, si anume o sigla care sa vina in locu unde scrie airbag pe volan sub ornamentul respectiv. Am facut in photoshop sigla cu LOGAN by Renault de pe portbagaj si am pus-o "de formă" in program sa vad cum ar arata si chiar mi-a placut drept pentru care chiar azi am fost si am scos-o la centru de multiplicare pe coala A4 lucioasa autocolantă si chiar imi place cum arata, acuma nu stiu vreau si parerea voastra. evident o sa
                      arate mult mai bine cand vine si ornamentu drept pentru care am facut o poza in PS si cu ornamentu pus digital sa vad cum ar arata enjoy:

Last edited by cosminnfs; 7 March 2012, 22:37.

Comment

• Eu zic ca varianat doar cu litere este foarte finuta, varianta cealalta este prea mare si risti sa o dai in cealalta extrema, asta e strict parerea mea

Comment

• sus cu sigla cromata

Comment

• up cu produusele

Comment

• mi-a venit si mie sigla.
                              s-a lipit cam greutz adica ma asteptam sa fie ceva mai strong lipiciul de pe spate. oare sa fie ca le-am pus acuma pe frig la 4-5 grade ? de sters am sters de praf si umezeala literele de pe volan.

anyway arata fain; mai ales dupa ce o sa pun inele aeratoare argintii.

Comment

• pentru volan am luat de la tine si se pastreaza si acum foarte binedar as vrea pentru cele 2 grile care vin pe bord in colturi, care sant pentru caldura geam portiera, mar interesa cat costa

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google