inca de vanzare.
Vand vitrina simpla ph1 preferance 25 ron
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Merci de tunel mumus....Pe al tau il pun pe masina si pe celalalt vreau sa il tai si sa fac cu fibra sa il unesc cu bordul...Un spatiu de depozitare ceva....Cu toate ca il am pe ala original nu ma satisface..
Serios baiat si toate piesele de vanzare sunt chiar impecabile fara defecte
Comment
-
serigrafia e stearsa de mult de marker...si acele sunt albe..cele rosii le-am dat.
iata si pozele :poti sa vezi si data la care am facut pozele...adica azi.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
dragi colegi... a mai ramas vitrina de 25 ron (preferance ph1)...ca noua...scapati-ma de ea..face-ti experimente,dati-i foc, nu ma intereseaza...dar luati-o careva sa pot inchide threadul asta.
serigrafia si acele albe pleaca maine sau poimaine catre soboBN .Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
dragi colegi... a mai ramas vitrina de 25 ron (preferance ph1)...ca noua...scapati-ma de ea..face-ti experimente,dati-i foc, nu ma intereseaza...dar luati-o careva sa pot inchide threadul asta.
serigrafia si acele albe au plecat azi la soboBN .Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment