Vand Jante(15'' Prestige)+anvelope Michelin

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by adiE View Post
    am oferta pe okazii de 13 milioane (pachet)
    ok dar cand ai sa afli ca asta e pretul de ocazie (800ron) sunt dispus sa le iau
    bafta
    "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

cum inchid si eu acest thread?

Comment

rogi frumos un moderator...
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

cum adica 16 prezoane ai ca la camion,nici camionul nu are 16 prezoane,poate 4 mai merge si sunt scumpe tati la 1500 ron,chiar si la 1300,dar daca gasesti gasca dale,sunt pe *******.ro jante belea cu/fara anvelope la cca si maxim 300 euro dar la 300 sunt belea si noi noute,dar gasesti si la 200 euro cu diferite dimensiuni 15" 16" 17" sculamente de jante nu vreau sa te superi pe mine dar asta e realitatea
          scuze pt reclama la acel site nu mi-am dat seama
          sigpic
          Poate pentru lume ești o singură personă,dar
          pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

cum adik 16 prezoane....poate 16 spite da si alea sunt 14

Comment

off, off, mai, mai! a vrut sa spuna ca are toate 16 prezoane de la roti. 4x4
              scz de dar a trebuit lumea lamurita
              sigpic

Comment

cum inchid si eu acest thread?
                Deci vrei sigur sa-ti fie inchis thread-ul? Astept raspuns.

PS: Va rog fara comentarii inutile pe sectiunea unde isi vinde lumea marfa
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

in primul rand nu stiu ce jante iti iei tu la 2-300 euro,pt ca eu mi-am luat ceva la 500 si nu sunt alea cele mai bune daca pot spune asa.iar in al2lea daca inmultesti 4 prezoane cu 4 gauri cate are o roata o sa obtii 16(matematica de gradinita) imi pare rau pt cei carora le-am dat tema de lucru in a numara cate spite are janta prestige si pt cei care au incercat sa inmulteasca 4 x4 si nu au reusit.ideea e ca le-am vandut si crede-ma ca omu le-a verificat la autosoft iar cei de acolo i-au spus ca merita...

Comment

in primul rand nu stiu ce jante iti iei tu la 2-300 euro,pt ca eu mi-am luat ceva la 500 si nu sunt alea cele mai bune daca pot spune asa.iar in al2lea daca inmultesti 4 prezoane cu 4 gauri cate are o roata o sa obtii 16(matematica de gradinita) imi pare rau pt cei carora le-am dat tema de lucru in a numara cate spite are janta prestige si pt cei care au incercat sa inmulteasca 4 x4 si nu au reusit.ideea e ca le-am vandut si crede-ma ca omu le-a verificat la autosoft iar cei de acolo i-au spus ca merita...
                    ...........................
                    Attached Files

Comment

bogdan_1984 e chiar singurul baiat destept de pe aici.intrebati-l pe el cum a reusit,pariu ca nu i-a fost greu(daca dai meditatii vezi ca ai destui ...)

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google