Vand Bara Fata Berlina - Pret Avantajos

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

daca-mi zici un vopsitor bun ti-o iau...

p.s.: nu te-am vazut pe mess am luat id-ul de la bezme si de 2 zile n-ai intrat...

Comment

sus cu ea..asa de inceput de saptamana....
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

da nu imi dai si mie duma de unde ti-ai luat aia de mcv sa ia si muschiuletul meu una,te rog din inimioara
        sigpic
        Poate pentru lume ești o singură personă,dar
        pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

ia bara neamule ca e ieftina....la bani astia...considera-l un up cosmine
          low....&.....slow

Comment

Merge vopsita cu spray-ul? Daca as sti ca nu se cojeste vopseaua daca o vopsesc eu acasa,as cumpara-o.Oricum 80 ron nu e un pret mare pentru o bara ca asta, cred ca merita sa incerc.
            Tinc fest !!

Comment

merge vopsit si cu spray-ul dar nu va avea acelasi luciu.. parerea mea e sa nu te complici . e 25-30 ron un spray la culoarea masinii - e 20 ron un spray plastofix..inca vreo 10 lei shmirgelul..mai bine dai 80-100 ron si-ti face cineva in service, la cuptor..etc etc !
              sus cu ea :
              Attached Files
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

As cumpara-o dar, vreau sa-mi iau o aripa fata dreapta pt ca asta pe care o am ,a fost revopsita si s-a deteriorat vopseaua pt ca "vopsitoru" n-a amestecat vopseaua bine si cica s-a "taiat".Un parasolar cu loganclub de unde iau?
                Tinc fest !!

Comment

recomand bara celor care o doresc... arata super! grile schimbate, etc. Dupa cum am mai spus... numai plasele costa 50 de roni. Daca luati in calcul adeziv si ce mai trebuie deja depasiti pretul cerut de joker.
                  sigpic

Comment

Sariti pe bara omului..pana nu isi pierde ideile de tuning

Comment

prelungirea e facuta din margine dinaia care pune la parchet pe imbinarea cu peretele?

Comment

Mersi ptr UP.

Pret NOUUU pentru o perioada scurta de timp ! 90 ron !

Pot s-o livrez gratuit pana in 100 km din Bucuresti catre orice zona
                        sigpic

Comment

La 90 de ron e super ieftina!! Ia bag-o la donatii, momeala asa, sa vezi cati doritori apar si dupa ce le intra cuiu in creier, se scotoceste careva de 90ron, ce naiba (ce plan diabolic)

SUS cu bara!! Merita toti banii!!! (chiar mai multi de cat se cere)

sigpic

Comment

Daca mai ai grila cromata V o vreau eu,zi-mi un pret.

Comment

salut! nu am avut toata grila cromata! am doar partea de sus( asa e modelul ). Din pacate nu e de vanzare separat ...
                              sigpic

Comment

Up Up Up Up - ca e luni..
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google