VAnd set jante torra albe,spitate cu anvelope good year v-uri 205/40/17.pret 17mil usor negociabil
Vand Jante Torra Cu Anvelope 205/40/r17
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
15 mil daca sunt cauciucurile in stare buna...
Comment
-
Cauciucurile sunt in stare destul de buna mai au cam 5mm carne pe ele,16mil e ultimul pret.Jantele nu sunt indoite sau ceva,au foarte putin plumb pe ele!
Comment
-
mie mi-au placut de cand am fost in mai la mioveni.. vreau sa urmez si eu linia albastru-marin cu jante albe.. ca si RAM, MCD, etc.. si le vreau neaparat.. sa vad cum fac rost de bani.. ai roti de schimb sau t-i le dau pe-ale mele.. si mai scazi din pret
Comment
-
roti de schimb am..ulimul pret 16mil.O janta are o spita putin stearsa cam 2 cm) in rest sunt impecabile.
Comment
-
uppppppppppppppppppppppppppppp.jante bune,usoare si drepte! cu cauciucuri pe masura
P.S:am uitat sa specific jantele au et 40 si j7.
Comment
-
am strans 5 mil pana acum.. mai asteapta un pic
Comment
-
-
dap.. sigur sigur.. cum am banii te anunt..
Comment
-
up.........................up..................... .......up................................
Comment
-
Vip3rutzu mai vrei rotile?
azi le-am spalat curatat lustruit sunt ca noi.
up...................
Comment
-
al!n am o mica problema cu banii, am avut alte prioritati.. facturi etc.. vreau foarte mult jantele alea dar nici nu stiu cum sa fac.. ca nu vreau sa te retin mult, poate ai nevoie de bani.. iar la mine o sa mai dureze ceva pana ma invart de inca 1000ron
Comment
Comment