Vand proiectoare Logan , maneta lumini , etc.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Vreau eu maneta stergatoare cu buton pt cb. Nu mai faci si tu o reducere la pret pls? Astept mesaj privat sau da-mi add pe mess la Costin_ct.
    In tara momentan.

Comment

Dar, un far dreapta nu ai?
      Attached Files

Comment

Vand urmatoarele piese de rezerva absolut noi si originale ( ramase dupa vanzarea masinii ) :
        - placute frana 1 set : 80 lei
        - etriere pentru discuri ventilate : 100 lei
        - filtru motorina fara preincalzire : 90 lei
        - manomaneta semnalizare fara functia de proiectoare : 35 lei
        - calculator injectie blank , bon magazin , motorizare 1,5 DCI , 65 CP , Euro 3 = 200 lei ( pret magazin 599 lei ) - Nu doreste nimeni sa-si faca resoftare si sa pastreze softul initial pe calculatorul de injectie original ?
        - butoane (contactori) usi cu burduf cauciuc - cele pentru plafoniera - 1 buc. - 9 lei
        - contact frana serviciu ( picior ) 1 buc. - 8 lei
        - prezoane roti 1 set ( 16 buc ) , lungime filet 20 mm - 30 lei / set
        - contactor rotativ ( piesa de care se prind maneta de semnalizare si maneta de la stergatoare ) . Piesa este absolut noua si nefolosita . Pret : 35 lei .

Comment

ma intereseaza proiectoarele

mai este valabil anuntul?

Comment

Sal.....Vreau si io maneta cu buton pentru CB : 65 lei ii?...Poti trimite?Lasa un mesaj sau e-mail la bigflo_super@yahoo.Com mersi
            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

salut, mai este valabil anuntul cu maneta semnalizare si cablajul ptr proiectoare. las mi te rog un mesaj sau un nr de tel. o zi frm. ciao,ciao/

Comment

Chiar daca nu mai ai la vanzare setul de proiectoare, as fi tare curios sa-mi spui care este diferenta intre ce-ai avut tu, si cele de aici. Bine, in afara de pret, normal. )

Nu de alta, dar vreau sa-mi pun proiectoare pe loganel, si n-as vrea sa-mi iau tzeapa cu niste proiectoare mai ieftine si care nu vad bine.

Comment

salut
                  mai ai maneta stergatoare cu buton pentru calculatorul de bord

Comment

sal

Mai ai maneta de lumini?

Comment

SALUT.AM si eu un logan 1.5dci 85cp .Nu-mi functioneaza lampa ceata spate.Am verificat siguranta buna,martorul de la bord se arinde dar becul din lampa nu se aprinde.Am verificat si becul bun,nu-mi vine tensiune la mufa de la lampa .Multumesc FFF MULT.

Comment

alea nu s proectoare valeo, si eu am avut altceva decat valeo dar nu batea bine fasciculul luminos. valeo sunt cele mai k zic eu !

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google