Vreau eu maneta stergatoare cu buton pt cb. Nu mai faci si tu o reducere la pret pls? Astept mesaj privat sau da-mi add pe mess la Costin_ct.
Vand proiectoare Logan , maneta lumini , etc.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vand urmatoarele piese de rezerva absolut noi si originale ( ramase dupa vanzarea masinii ) :
- placute frana 1 set : 80 lei
- etriere pentru discuri ventilate : 100 lei
- filtru motorina fara preincalzire : 90 lei
- manomaneta semnalizare fara functia de proiectoare : 35 lei
- calculator injectie blank , bon magazin , motorizare 1,5 DCI , 65 CP , Euro 3 = 200 lei ( pret magazin 599 lei ) - Nu doreste nimeni sa-si faca resoftare si sa pastreze softul initial pe calculatorul de injectie original ?
- butoane (contactori) usi cu burduf cauciuc - cele pentru plafoniera - 1 buc. - 9 lei
- contact frana serviciu ( picior ) 1 buc. - 8 lei
- prezoane roti 1 set ( 16 buc ) , lungime filet 20 mm - 30 lei / set
- contactor rotativ ( piesa de care se prind maneta de semnalizare si maneta de la stergatoare ) . Piesa este absolut noua si nefolosita . Pret : 35 lei .
Comment
-
Sal.....Vreau si io maneta cu buton pentru CB : 65 lei ii?...Poti trimite?Lasa un mesaj sau e-mail la bigflo_super@yahoo.Com mersihttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Chiar daca nu mai ai la vanzare setul de proiectoare, as fi tare curios sa-mi spui care este diferenta intre ce-ai avut tu, si cele de aici. Bine, in afara de pret, normal. )
Nu de alta, dar vreau sa-mi pun proiectoare pe loganel, si n-as vrea sa-mi iau tzeapa cu niste proiectoare mai ieftine si care nu vad bine.
Comment
Comment