If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[SE VAND Si FABRICA] Orice Element Din Fibra De Sticla Pt LOGAN Si Nu Numai
Buna,
Nu ai inteles ce vreau .eleronul de la luneta oricum este gol, io ziceam sa fie in afara si mai lung, stiu io ce zic si tu stii ce vreau, o sa-ti pun un model de la alte masini tunate, doar daca se poate ! daca nu, nu....
multumesc
pai eu ti-as trimite consola mea...dar nu stiu ce fac eu fara cateva zile pana mi-o trimiti tu inapoi... o sa caut sa vad poate dau de vreo consola pe undeva....
Ma intereseaza un cost si daca pot vedea elemente de caroserie din fibra de sticla gata facute.
Sunt interesat de usurare pentru curse si anume capota spate, fata si usi din fibra de sticla.
Multumesc de raspuns.
Nu discut pretul, ar fi cea mai mare greseala, pentru ca trebuie sa stiu despre ce este vorba, poate e chiar chilipir.
Cred ca am sa te contactez sa discutam concret, dar as vrea sa stiu daca ai mai facut si care ar fi greutatea originala si cea obtinuta la piesele din fibra.
Nu ma intereseaza fibra de carbon ci de sticla, oricum majoritatea pun o fata de carbon si restul ...
E important ca piesa noua sa aiba aceeasi functionalitate cu cea veche sa nu flambeze si sa reziste la intemperii si vibratii.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment