[SE VAND Si FABRICA] Orice Element Din Fibra De Sticla Pt LOGAN Si Nu Numai

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ma interezeaza si pe mine difuzorul bara spate,cum facem?

Comment

salut,
      shenny transportu e prin posta intre 15-20lei si prin curier rapid intre 35-40lei
      ady lasa-mi numele si adresa pe Pm
      ABS+ 1.6

Comment

ai trimis difuzorul ? sa stiu sa tin calea postasului
        I My Honda !

Comment

care si-a montat singur difuzoru spate, i-a fost greu cu gaurile?
          Din cate vad ca e cam urat cu gaurile alea care trebuie date in bara. Da ca gresescc cu ceva sa ma corecteze cineva. Multumesc, s-ar putea sa il calc si eu pe Cezar in august.
          Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic

Comment

Eu am montat difuzorul bara spate si a fost relativ usor cu gaurile iar difuzorul este destul de solid prins de bara si tinand cont de faptul ca nu intentionez sa-l dau jos nu-mi pare rau ca am gaurit bara

Comment

Originally posted by 66CYP View Post
              care si-a montat singur difuzoru spate, i-a fost greu cu gaurile?
              Din cate vad ca e cam urat cu gaurile alea care trebuie date in bara. Da ca gresescc cu ceva sa ma corecteze cineva. Multumesc, s-ar putea sa il calc si eu pe Cezar in august.

Eu cand am montat difuzoru am dat jos bara spate si a fost destul de simplu
              "daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"

Comment

Ady_87 , stefi ati primit difuzoru lasati-mi PM cand l-ati ridicat de la posta
                ABS+ 1.6

Comment

merci alex, l-am primit putin cam mult chit peste fibra dar e ceva normal, finisajele se fac inainte de vopsit ... recomand e foarte ok
                  sigpicMy ride

Comment

stefy ai ridicat coletu?
                    Shenny coletu a plecat spre tine luni , pe miercuri sper sa ajunga
                    ABS+ 1.6

Comment

• ma int si pe mine un eleron de portbagaj...ceva in genu asta
                      Attached Files
                      Last edited by pipan; 5 August 2009, 00:55.
                      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Am ridicat si montat difuzorul pt bara spate. Recomad !
                        O sa mai colaboram !
                        I My Honda !

Comment

• pentru ph2 un difuzor spate
                          drive with speed than you die fast

Comment

• eleron(capac) luneta cemodel faci si cat costa pentru logan
                            cefa elemente pentru f2
                            Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• alex , ptr mcv ce ai? pleoape , praguri , difuzoare?

sigpic

Comment

• vyp eleron luneta normal e 130lei si cel cu striatii 150lei,poti sa vezi pozele in primul post p prima pag. f2 ?

pt mcv am praguri,pleoape,fusta pt bara fata si difuzor bara spate doar k tb modificat

pt ph2 nu cred ca se potriveste difuzoru,o sa verific si iti spun zilele astea
                                ABS+ 1.6

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google