[SE VAND Si FABRICA] Orice Element Din Fibra De Sticla Pt LOGAN Si Nu Numai

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• astept si eu raspuns!
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• poze cu pragurile de mcv si detalii despre cum le montez?

sigpic

Comment

• pipan-eleronu din poza il am pe alb si e 100lei uitate in pagina 3 postul 47
        Pragurile de mcv tot in pagina 3 postul 47 le vezi sunt cele din set, se lipesc cu silicon sau mastic de parbrize (cine vrea poate sa le prinda si in suruburi dar nu e ceva frumos)
        ABS+ 1.6

Comment

• difuzorul cum se prinde? exista riscu sa crape la un soc mai puternic?
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• difuzoru se prinde in suruburi (NU SE VAD), exista riscu sa crape daca lovesti masina sau te loveste cineva din spate, doamne fereste
            ABS+ 1.6

Comment

• salut !
              eleron luneta cu striatii si difuzor bara spate(vopsit negru mat) la ce pret si daca putem sa ne intalnim in buc sa preiau comanda de la tine !?
              multam.

Comment

• Salut am pe stoc difuzor bara spate si el luneta striatii , nu mai vopsesc piesele sunama 0764781781 si ne intalnim sa ti le dau
                ABS+ 1.6

Comment

• Priza Aer Topart Design

Priza de aer pt capota-110lei e cea de la topart design identica cu cea din poze este fara plasa din fata
                  ABS+ 1.6

Comment

• buna Alex uite am reusit.... ca sa fiu mai explicit uite o poza cu farurile mele.. te sun luni cum am stabilit, cu stiam!
                    Attached Files

Comment

• Niste lincuri cu pozele ca vad ca nu merg incarcate, scuze nici lincurile nu merg
                      ABS+ 1.6

Comment

• bara fata din kit-ul de la dacia,se mai aude ceva?
                        sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• Inca nu se aude nimik o sa trebuiasca cumparat de mine si abia dupa aceea facut, da e cam scump la 800lei ... mai vedem, cand o sa il fac aici anunt prima oara
                          ABS+ 1.6

Comment

• se pot confectiona usi,aripi,contra aripi,pt logan?si daca da la ce bani?

Comment

• pentru ph2 ai facut ceva
                              drive with speed than you die fast

Comment

• Sa mai discutat despre usi si capote din fibra , se pot face da si costa...
                                Inca nimik de ph2 cum fac ceva anunt aici prima oara...
                                ABS+ 1.6

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google