[SE VAND Si FABRICA] Orice Element Din Fibra De Sticla Pt LOGAN Si Nu Numai

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sal

mar interesa niste praguri ce pret?un nr de telefon?
    TAXI M2O

Comment

• mcnalex, te mai ocupi cu fabricarea elementelor tuning sau ai inchis taraba?

Ma interesa un eleron luneta...
      sigpic

Comment

• chiar Alexe.........ziceai acum 2 luni, parca, ca te apuci de lucrat ceva frumos.......mai asteptam sau ai abandonat ideea?
        Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Eram si eu interesat de kitul pentru facelift ,l-ai facut ca a trecut vreo 4 luni de atunci sau vati lasat de treaba?
          http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

• Si din Timisoara am fi vreo doi interesati de kitul pt ph2.

Comment

• Inca n-am inchis taraba nu prea am mai avut timp sa ma ocup de piese .... kitu de ph2 nu stiu daca l-a terminat o sa ma interesez si anunt ce si cum ....
              ABS+ 1.6

Comment

• Pai ia spune atunci cum facem, ca vreau si eu un eleron luneta simplu cum e cel original de la Dacia.
                sigpic

Comment

• kituri tuning bara fata spate gen pilot faci?

Comment

• De kitul de ph1 se mai aude ceva?Ma refer la coltare, element central, grila radiator si praguri.Sau daca le ai ce pret au toate?
                    Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!

Comment

• Daca cumva e gata kitul pt ph2 sa ma pui si pe mine pe lista
                      HD-87-DLR

Comment

• Originally posted by raul_87 View Post
                        Daca cumva e gata kitul pt ph2 sa ma pui si pe mine pe lista
                        si pe mini ma inter chitul bara fata si difuzor spate ph 2 .......

ceva poze si un pret cand ii gata .....fa numa chitul ca clienti sigur o sa ai

Comment

• intrebare: consola de pe bord cea cu butoanele se face si care ar fi pretul ei?
                          sigpic

Comment

• --------------------------------------------------------------------------------

Fratilor am vazut un Logan albastru cu ornament sport (unii ii mai spun deflector sau difuzor) sub bata de protectie spate. Masina arata super. Pentru Logan Face litt se potriveste perfect ornamentul de la Sandero Stepway. Am cautat toata Constanta. Pana la urma am fost la reprezentanta Dacia si m-am interesat cat costa. Ce credeti? Am ramas masca. Ornamentul sport bara spate costa 1096 ron, iar ornamentul sport bara fata 475 ron. Enooooooorm. Acum inteleg dece nu s-a inghesuit lumea sa isi puna asa ceva pe masini. Cu banii astia te plictisesti cata benzina bagi sau cate alte lucruri poti sa faci.

Comment

• mcnalex, e asa de greu sa spui daca ma poti ajuta sau nu cu un eleron de luneta?
                              sigpic

Comment

• se poate gasi asa ceva la tine?si la ce pret daca da?
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google