ma interezeaza si pe mine difuzorul bara spate,cum facem?
[SE VAND Si FABRICA] Orice Element Din Fibra De Sticla Pt LOGAN Si Nu Numai
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
care si-a montat singur difuzoru spate, i-a fost greu cu gaurile?
Din cate vad ca e cam urat cu gaurile alea care trebuie date in bara. Da ca gresescc cu ceva sa ma corecteze cineva. Multumesc, s-ar putea sa il calc si eu pe Cezar in august.Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic
Comment
-
Originally posted by 66CYP View Postcare si-a montat singur difuzoru spate, i-a fost greu cu gaurile?
Din cate vad ca e cam urat cu gaurile alea care trebuie date in bara. Da ca gresescc cu ceva sa ma corecteze cineva. Multumesc, s-ar putea sa il calc si eu pe Cezar in august.
Eu cand am montat difuzoru am dat jos bara spate si a fost destul de simplu"daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"
Comment
-
ma int si pe mine un eleron de portbagaj...ceva in genu astaAttached FilesLast edited by pipan; 5 August 2009, 00:55.Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
vyp eleron luneta normal e 130lei si cel cu striatii 150lei,poti sa vezi pozele in primul post p prima pag. f2 ?
pt mcv am praguri,pleoape,fusta pt bara fata si difuzor bara spate doar k tb modificat
pt ph2 nu cred ca se potriveste difuzoru,o sa verific si iti spun zilele asteaABS+ 1.6
Comment
Comment