da cum zicea si mvp bucata din mijlocu barii dintre proiectoare???pt grila din fata poate facem cumva sa faca cezar o matrita dupa a mea
[SE VAND Si FABRICA] Orice Element Din Fibra De Sticla Pt LOGAN Si Nu Numai
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Pai cred ca am piesa centrala de care zici tu ...
Pe sapt viitoare o sa vad sigur ce piese sunt ...
Daca te referi la grila calandru si nu la piesa dintre proiectoare (eu asa am inteles), nam cum sa fac reducere la kit daca ea nici nu face parte din kitul pe care il am, daca mi-o dai sa fac matrita pot sa o bag la un pret mai mic (fata de piata), matrita si materialele cu care se fac piesele costa (nu mai zic si de mana de lucru) . . . nu cred ca munceste nimeni pe gratis ...ABS+ 1.6
Comment
-
Capota fata si portbagaj vopsite
Poze cu capota fata si portbagaj vopsite ...Last edited by mcnalex; 28 August 2009, 23:33.ABS+ 1.6
Comment
-
dar niste carene pt un scuter mai mare asa faci la comanda? avand in vedere ca scuterul a cazut intro parte si si cealalta parte este intacta adik se poate face matritza........zic si eu......nu ma pricep.....si asa in mare cam cat ar costa......... rog moderatorii sa ma scuze de off topic .
Comment
-
Sunt interesat de pretul la care se pot confectiona intr-o varianta usoara, foarte usoara pentru a utiliza la curse urmatoarele piese(Logan 1):
- capota motor
- capota portbagaj
- usi (eventual pret pe bucata)
As dori si o comparatie cu greutatile, pentru fiecare element in parte daca este posibil.
Comment
-
Pret pe piesa din mijloc al kitului fata o sa am cand o sa fie gata ...
Eleron portbagaj simplu e 100lei integrat 200lei si difuzor bara spate 150lei
Da carena de la scuter se poate face .. sunt bune si bucatile sparte a carenei daca le mai ai daca nu se face alta ... daca te intereseaza sunama si vb sau PM
Pt elementele de caroserie din fibra de sticla revin maine cu pret si detaliiABS+ 1.6
Comment
Comment