Salut!Asa ceva ai putea face?ornamentul spate model Zender?
[SE VAND Si FABRICA] Orice Element Din Fibra De Sticla Pt LOGAN Si Nu Numai
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
pragurile din poza de la Dragman la ce pret le poti face
MS 41 NZN pentru mcv uite ce am gasit eu in poze, poate iti placLast edited by vyp75; 24 September 2009, 22:31.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
hmmmm.......arata bine...vyp...ms fain...dau o bere....
deci..se poate sa imi faci partea fata?eu nu am MCV....am berlina....cu spoiler de MCV...atat tot....si daca poti face partea fata.....la ce pret...mshttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
salutare am 2 modele de kituri ,daca se poate, un pret estimativ .
e un proiect pentru la anu (nu sint fonduri momentan/criza)
PS punctu de plecare a fost bara de mcvLast edited by boly76; 26 September 2009, 01:04.Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
hmmmm....al-2-lea spoiler arata super....http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Salutare... Am un VW Transporter T5, din acela dubita cu 9 locuri, pe care il mai folosesc din cand in cand la carat una-alta. Am achizitionat pentru el un set de presuri pentru cand are scaunele montate insa nu gasesc o '' tava'' din aceea de portbagaj pentru el. Intrebarea mea este urmatoarea: Imi poti face din fibra de sticla o tava care sa se muleze perfect pe podea si care sa poata fi scoasa pentru a putea monta scaunele? Nu am nevoie de finisaje la ea, nu am nevoie de opera de arta... urmaresc doar aspectul practic. Daca da imi poti spune si mie un pret estimativ si un timp de lucru?sigpic
Comment
-
nu e prototip este o adaptare. am vazut acele modele pe mai multe masini(pe net) si am incercat sa vad cum da pe Logan .da chiar bine,parerea mea.
am vrut sa deschid un thread cu o tema de genu 'modele noi tuning' da nu imi venea nici o idee pentru introducere si apoi am gasit threadul acesta.
daca are cineva vreo idee................Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
Kiturile de bari se pot face ca si bani estimativ poti sati dau ceva concret in cateva zile dupa niste calcule .....
"Tava" pt VW se poate face si dureaza o zi te duci cu masina dimineata si poti sa pleci cu ea cu lucrarea terminata in aceeasi zi , trebuie sa te duci in pitesti si ca pret de luni incolo poti sati zic ...ABS+ 1.6
Comment
Comment