Schimb Capota Portbagaj

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimb Capota Portbagaj

Schimba cpota portbagaj cu eleron din fabrica (cu acea umflatura) + un eleron after-market cu o alta capota ( fara acel eleron din fabrica), de preferat tot culoare alba, fara sa aiba zgarieturi sau altceva pe ele. Cer si o diferenta, desigur asta in functie de prestatia capotei noi.

Poze pun mai pe seara (se pot vedea si in semnatura la my ride).
    sigpic

fara eleronul acela nu merge,schimb pe schimb ?
    a mea e gri perla
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Cristi, a mea e deja gaurita. Daca o vrei asa... EU vreau o alta sa o fac neagra (Daca nu e culoarea mea) sau alba si cu un alt eleron. Da-mi add pe mess si discutam (YM: iamagi67)
      sigpic

Comment

ce diferenta vrei ? o poza se poate ? da-mi reply pe pm cu id-ul tau de messenger

Comment

ID-ul de YM: iamagi67 (scria mai sus). POza este la my ride - masina este in garaj acum si nu pot sa ii fac poze, doar mai pe seara. Diferenta se discuta datorita capotei pe care o oferi. Inca o chestie - eleronul se poate da jos, dar raman gauri, de aceea le dau impreuna.
          sigpic

Comment

Acesta se poate inchide.

Multumesc.
            sigpic

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google