[Vand] Faruri+stopuri+becuri

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Poze cu farurile....uppp 200 de lei.
    Attached Files

Comment

UP UP UP 200 de lei faruri angel eyes

Comment

Anunt valabil

Comment

faruri Angel eyes 200 de leii up up up

Comment

la bucata nu dai??ma intereseaza 1 far fata stanga
            sigpic
            http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

nu ,numai la set

Comment

se poate inchide, le-a luat un fraier din Bucuresti.
                Daca stii ca ai o urechiusa rupta, si mai ales cea de sus unde se prinde farul, cum poti vinde asa ceva si sa ascunzi????
                Tu ai fi cumparat asa ceva???? Mi le-ai trimis prin posta desfacute, de curgeau ledurile din cutie, pline de silicon imputit ....macar le "faceai buzele", le stergeai putin de siliconul ala.
                Sper sa nu mai ai curajul sa mai vinzi ceva pe forum, aici, unde avem incredere in fiecare membru al L.C..
                Sa-ti fie rusine. La telefon erai asa de nevinovat....
                Sper sa te bucuri de cei 180 de roni pe care i-ai castigat din afacerea asta.
                Asta e cadoul tau pentru maine, de ziua mea. MULTUMESC

Comment

foarte urat din partea lui

Comment

Domnu alexgame foarte urat din partea ta sa vinzi un lucru pe net rupt mai ales ca tu stiai de acea urechiusa rupta ca doar cand le desfaci nu ai cum sa nu observi ca este rupt din moment ce amandoua farurile au asa ceva si mai ales ca este la vedere
                    daca ai stii ce entuziasmat, fericit era sorin cand a ridicat coletul de la posta si cand am intrat in masina si am desfacut cutia am ramas socati amandoi au inceput sa curga leduri din cutie si cand am vazut ca mai are si o urechiusa rupta am am ramas socati deoarece am fost impreuna
                    pacat mare pacat sa faci asa ceva
                    vorba lui sorin macar aveai bunul simt si curatai putin siliconul de pe ele ca aratau si ele altfel
                    cel mai frumos cadou pe care il poate primii acum sorin ar fii sa-i dai banii inapoi dar asta cere foarte mult bun simt pe care tu nu l-ai lasat la vedere
                    Last edited by Ady-bac; 22 January 2010, 15:22.

Comment

din poze se vede ca are urechiusa rupta...da totusi el trebuia sa precizeze treaba asta...imi pare rau sorine...daca stiam ca vrei iti faceam eu rost noi cu 200 de lei
                      low....&.....slow

Comment

daca o sa-mi trimita banii inapoi, o sa apelez la tine, Alexutzu.

Comment

rusine pt cel care a facut asa ceva pana la urma trebuie precizate defectele unui produs daca are dar asa sunt oamenii
                          vopsitorie preturi bune

Comment

Sorin, s-ar putea sa te ajut eu, dar trebuie sa ma uit la ele sa vad daca mai sunt intregi. Deci nu promit inca nimic, trebuie sa verific.

Spune-mi despre care far e vorba ? Stanga ori dreapta ?

Cat despre cel ce ti le-a dat, no comment!
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

@eu4yas: din poza se observa ca farul de pe partea soferului nu are urechiusa.dar chiar si asa cine mama dracului sta sa verifice orice surub in parte

Comment

Originally posted by MirCip View Post
                                @eu4yas: din poza se observa ca farul de pe partea soferului nu are urechiusa.dar chiar si asa cine mama dracului sta sa verifice orice surub in parte
                                mircip este vb de o componenta de care te lovesti la far cand il dai jos asa ca nu poti sustine ca nu ai cum sa verifici

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google