VAND mb+cpu+video

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• VAND mb+cpu+video

Se vand urmatoarele:
    -Placa de baza Gigabyte GA M55plus-S3G cu specificatiile
    impreuna cu un procesor AMD Athlon 64 X2 4400+ care e si aici si cooler. Pret 400
    -Placa video Gigabyte GV-RX16P256DE-RH cu specificatiile. Pret 200

Produsele au cam somat de o luna, iar cand le-am luat le-am luat pe bucati apoi montate cand le-am avut pe toate. Folosite aprox. 6 luni, nu mai stiu care mai e in garantie si care nu.

Contact PM.

Originally posted by dantes View Post
    Se vand urmatoarele:
    -Placa de baza Gigabyte GA M55plus-S3G cu specificatiile
    impreuna cu un procesor AMD Athlon 64 X2 4400+ care e si aici si cooler. Pret 400
    -Placa video Gigabyte GV-RX16P256DE-RH cu specificatiile. Pret 200

Produsele au cam somat de o luna, iar cand le-am luat le-am luat pe bucati apoi montate cand le-am avut pe toate. Folosite aprox. 6 luni, nu mai stiu care mai e in garantie si care nu.

Contact PM.
    se ofera factura, sau sunt furate?

Comment

Se oferea si factura. Dar sunt vandute!

Deci nu pot sa cred. Cer pe aceasta cale ca acest user sa fie BANAT! Acest post este o insulta adresata personal, ptr. faptul ca i-am atras atentia ca nu e corect sa vinzi ceva soft piratat.

Comment

Originally posted by dantes View Post
        Se oferea si factura. Dar sunt vandute!

Deci nu pot sa cred. Cer pe aceasta cale ca acest user sa fie BANAT! Acest post este o insulta adresata personal, ptr. faptul ca i-am atras atentia ca nu e corect sa vinzi ceva soft piratat.
        Nu este nici o insulta! Eu am intrebat daca sunt furate, daca intrebam "le-ai furat?" da atunci era o insulta, oricum ramane la aprecierea celor care administreaza forumul daca astea au fost injurii la adresa ta si sa ma baneze pe acest forum. Nu cred ca decizi tu pe cine sa baneze sau nu! Si se pare ca trebuie sa mai pui mana pe dictionar si sa vezi ce semnificatie are cuvantul "injurii" OK?

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google