Predau Contract Leasing Logan 1.5 Dci, 2008

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Predau Contract Leasing Logan 1.5 Dci, 2008

Predare contract leasing Logan 1.5 dci, Laureate. Achitat avans 3200 euro. Au ramas 56 rate x 103 euro + 33 euro/luna casco. An fab 2008, rulaj 23000, AC, geamuri si oglinzi electrice, folie omologata RAR, scaun sofer reglabil pe inaltime si lombar, mp3, inchidere centralizata cu telecomanda, consum mediu 4,6 l / 100 km. Pretul e undeva in jurul lui 2500 euro ... usor negociabil.... tel 0752 / 789 240; id yahoo : ingerul_divin@yahoo.com

Accept si variante/schimburi.....
    Last edited by Zsolt; 24 July 2009, 10:15. Reason: Automerged Doublepost

am auzit eu de criza, dar chiar asa?

Comment

Mai bine ai pune acest anunt pe mai multe posturi, in mai multe judete, si de preferat ar fi fost sa dai anuntul in rubrica "Micul bazar al celor din Iasi...", incercarea moarte nu are ( spune exact cat vrei pe ea ca sa stie si omul ce are de facut; macar sa-ti recuperezi avansul + ratele pana in ziua de astazi, nuu ?! ) Bafta :-))
      http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

Comment

merci frumos cat_alex52 pt sfaturi... am sa incerc...
        Last edited by Zsolt; 24 July 2009, 10:14.

Comment

Eu as pune pretul de 3500 E macar sa-mi scot avansul dat; oricum masina arata foarte bine si ai mai si investit ceva banuti in ea; daca vrei mai postez eu anuntul tau prin alte judete, ce zici ?!
          http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

Comment

Daca era euro mai jos sigur maritai masina acuma cu criza asta mai greu sa se bage lumea la rate in euro dar bafta la vanzare!

Comment

apreciez incurajarile si tot sprijinul primit e binevenit....

Comment

anunt inca valabil... pret 2300 euro... urgent....

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google