Asigurari La Cel Mai Bun Pret - RCA/CASCO/BUNURI/LOCUINTE

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

un rca pentru persoane juridica vw bora 1,9 2003
    si logan 1,4 mpi 75cp 2008
    ambele fara nici un incident
    un casco pentru logan
    Last edited by CT08GNT; 4 January 2010, 10:39. Reason: si un casco pentru logan 8000e
    drive with speed than you die fast

Comment

Ai raspunsul pe PM.

Comment

Dupa cum probabil stiti deja, de la 01.ianuarie.2010 s-a trecut la emiterea online a politelor RCA.
        Incepand cu acesta data nu se mai emit polite RCA scrise de mana. Toate politele, indiferent de asigurator trebuie sa fie printate dintr-o aplicatie online.
        Asadar, mare atentie la "tepe". Politele RCA emise incepand cu 01.ianuarie si scrise de mana nu sunt valabile.

Va astept cu preturi bune si polite emise online!

Toate cele bune!

Comment

Tarife RCA excelente pentru persoane juridice (autoturisme)
          Ex: cilindree intre 1401 si 1600 = 639lei /12 luni

Pentru oferte am nevoie de doar de capacitatea cilindrica.

Va astept!

Comment

Reduceri mari la RCA'uri pana la 31.ianuarie.2010
            Ex: Cilindree intre 1400 - 1600 = 196 lei / 6 luni.

Pentru o oferta corecta trimiteti-mi un pm cu urmatoarele date:

Nume prenume sau Denumire firma
            CNP sau CUI
            Adresa(doar localitatea unde este imatriculata)
            Marca auto
            Serie sasiu
            Cilindree
            Daune inregistrate in 2009 (0,1,2....)

Va astept cu cele mai bune oferte de RCA (PF si PJ)!

Comment

Salut! Imi poti face un calcul pt. casco la Logan?
              1.6 MPI, Laureate, 2005, 50.000 km, 23 ani, jud. TR
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Salut,

Am nevoie de mai multe date:
                Serie sasiu
                Putere
                Combustibil
                Cnp'ul proprietarului
                Data ob. permisului auto

Lasa-mi te rog intr-un pm si un nr de telefon in cazul in care imi mai trebuie ceva si o adresa de mail la care sa iti trimit ofertele.

Multumesc

Comment

RCA pt autoturism cu capacitate cilindrica intre 1801 si 2000 cmc - incepand de la 500 lei / 12luni.
                  *tariful este valabil pentru persoane fizice

Comment

pt pensionar 60 ani 1896cmc pe un an fara daune anul trecut cea mai ieftina asigurare cat ar fi?
                    Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• Buna ziua,

Am nevoie de CNP, Seria de sasiu, marca autoturismului si localitatea in care este imatriculata masina.

Multumesc

Buna ziua,

Am nevoie de CNP, Seria de sasiu, marca autoturismului si localitatea in care este imatriculata masina.

Multumesc
                      Last edited by Broker; 19 January 2010, 11:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• salut,cel mai ieftin rca pe 6 luni cat este pentru 1.4 mpi(23 ani,bucuresti)nu am avut dauna never,casco la omniasig?poti face?am de 2 ani urmeaza al 3-lea,la fel fara dauna!1.4 mpi preferance(pret de nou 7100 e)

Comment

• am si eu o intrebare daca am avut dauna si le am rezolvat pe casco , afecteaza cu ceva rca-ul?Precizez ca dauna a fost doar la masina mea din cauza unei zidarii care mi a zgariat plafonu.

Comment

• NU are nicio legatura RCA-ul cu Casco . Rca se foloseste cand lovesti o alta masina si esti obligat sa ii repari aluia masina , daca esti vinovat de producerea accidentului. Casco il folosesti pentru reparatia masinii tale indiferent de cauzele producerii accidentului.

Comment

• Rca + casco

Originally posted by PCH View Post
                              salut,cel mai ieftin rca pe 6 luni cat este pentru 1.4 mpi(23 ani,bucuresti)nu am avut dauna never,casco la omniasig?poti face?am de 2 ani urmeaza al 3-lea,la fel fara dauna!1.4 mpi preferance(pret de nou 7100 e)
                              Salut,

RCA/6luni - 153lei
                              Oferta e valabila doar dupa verificarea cnp'ului si a numarului de identificare al autoturismului.

Da, pot face polite casco la Omniasig. (lucram cu aproximativ toti asiguratorii prezenti in Romania).

Am nevoie de seria politei casco actuale.

Toate cele bune!

Originally posted by vallio View Post
                              am si eu o intrebare daca am avut dauna si le am rezolvat pe casco , afecteaza cu ceva rca-ul?Precizez ca dauna a fost doar la masina mea din cauza unei zidarii care mi a zgariat plafonu.
                              Depinde unde aveti incheiate cele doua polite. (Casco si RCA)
                              Sunt societati care tin cont de daunalitatea pe ambele polite.

Daca politele nu sunt la aceasi companie, cu siguranta nu va afecta tariful pt rca.

Pot sa va ajut, daca imi dati un pm cu date ceva mai concrete.
                              Unde aveti politele si eventual un cnp al proprietarului pentru a verifica situatia actuala.

Toate cele bune!
                              Last edited by Broker; 19 January 2010, 13:13. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Logan 1.4, leasing. Utilizatorul este tot persoana juridica. Eventual si un CASCO (evident, fara franciza, e obligatoriu la leasing). Valoarea masinii de noua 8500 EUR, intra in al treilea an. Valabilitatea ambelor asigurari trebuie sa inceapa la 01 martie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google