Asigurari La Cel Mai Bun Pret - RCA/CASCO/BUNURI/LOCUINTE

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asigurari La Cel Mai Bun Pret - RCA/CASCO/BUNURI/LOCUINTE

Societate de brokeraj in asigurari va oferim:

• Toata gama de asigurari
    • Contracte cu toate firmele de asigurari
    • Oferte personalizate
    • Livrare polite gratuit in Bucuresti
    • Va informam in timp util cu privire la scadenta ratelor si venim noi pentru a le incasa
    • Ne ocupam de reemiterea politei in cele mai avantajoase conditii
    • Asistenta in solutionarea eventualului dosar de dauna

Ne puteti contacta:

pe mail: office@expert-asig.ro
    telefoane: 0730 735 560 sau 0743 022 552
    PM aici

Cele mai mici tarife RCA

Mai jos am afisat tarifele RCA pentru proprietarii de autoturisme marca DACIA,
    Avand capacitatea cilindrica intre:

1201cmc - 1400cmc
    pt varsta mai mica de 31 ani sau mai mare de 41ani
    157lei/ 6luni - 340lei/ 12luni
    pt varsta intre 31 si 40 ani
    143lei/ 6luni - 304lei/ 12luni

1401cmc - 1600cmc
    183lei/ 6luni - 394lei/ 12luni
    175lei/ 6luni - 373lei/ 12luni

Tarifele de mai sus sunt valabile pentru autoturismele DACIA imatriculate in Bucuresti si Ilfov. Pentru alte judete sau alte marci, va rog intrebati aici sau pe PM tariful.

Numai bine!

Comment

Oferta RCA

Originally posted by Broker View Post
      Mai jos am afisat tarifele RCA pentru proprietarii de autoturisme marca DACIA,
      Avand capacitatea cilindrica intre:

1201cmc - 1400cmc
      157lei/ 6luni - 340lei/ 12luni
      143lei/ 6luni - 304lei/ 12luni

1401cmc - 1600cmc
      183lei/ 6luni - 394lei/ 12luni
      175lei/ 6luni - 373lei/ 12luni

Tarifele de mai sus sunt valabile pentru autoturismele DACIA imatriculate in Bucuresti si Ilfov. Pentru alte judete sau alte marci, va rog intrebati aici sau pe PM tariful.

Numai bine!
      Pentru rapiditate, folositi adresa de mail office@expert-asig.ro
      Telefoane: 0730 735 560 sau 0753 118 151
      sau fix/ fax 021 315 26 30
      Ne deplasam noi la dumneavoastra pentru livrarea politei oriunde in Bucuresti sau zone limitrofe.

Comment

Casco fara fransiza mai exista?
        sigpic

Comment

Casco

Originally posted by valeriuciprian View Post
          Casco fara fransiza mai exista?
          Buna ziua,

Mai exista. Sunt cateva societati care mai au in oferta si posibilitatea de a nu avea fransize.

Daca nu aveti posibilitatea sa trimiteti, pe adresa de mail sau pe fax'ul de mai jos, o copie a talonului si a cartii de indentitate a proprietarului, scrieti-ne aici pe forum(sau PM) urmatoarele date:

Marca/tip/model/variata
          Nr usi/an de fabricatie
          Cilindree/Putere
          Serie sasiu
          Valoare de nou (daca o stiti si aveti factura)

CNP
          Adresa (doar localitatea de imatriculare a masinii)

Multumesc

Numai bine!

Comment

Am intrebat de principiu daca mai exista casco fara fransiza....momentan am casco dar mai mult ca sigur la prima posibila dauna ma va obliga sa semnez acea conventie prin care ma oblig sa platesc fransiza in viitor.
            sigpic

Comment

valeriuciprian, muta-te si tu la asiban, ca nu au franciza, si eu am facut la fel

Comment

Pentru ce societate de asigurari e valabil pretul la RCA? La Omniasig cat costa? Cu cat timp (maxim, nu minim) inainte de expirare se poate incheia un nou RCA?
                Multam

Comment

CASCO fara fransiza

Originally posted by demonhunter View Post
                  valeriuciprian, muta-te si tu la asiban, ca nu au franciza, si eu am facut la fel
                  Nu doar Asiban nu au fransiza/eveniment, mai sunt si alte societati care permit eliminarea fransizei.

Originally posted by ParuLuScorilo View Post
                  Pentru ce societate de asigurari e valabil pretul la RCA? La Omniasig cat costa? Cu cat timp (maxim, nu minim) inainte de expirare se poate incheia un nou RCA?
                  Multam
                  Am sa iti raspund pe rand la toate intrebarile:

1. Preturile de mai sus sunt de la ASTRA, iar cele pentru varsta cuprinsa intre 31-40 de la GRUPAMA (ASIBAN/BT/OTP).

2. La OMNIASIG preturile sunt putin mai mari:
                  1201cmc - 1400cmc
                  205lei/ 6luni - 415lei/ 12luni

1401cmc - 1600cmc
                  275lei/ 6luni - 575lei/ 12luni

3. Nu conteaza cu cat timp inainte se incheie RCA'ul nou, atata timp cat se tarifeaza corect. Adica la pretul din data intrarii in vigoare a politeti RCA. (daca se cunoaste acel pret). De regula asiguratorii, pun la dispozitia brokerilor si agentilor tarifele pentru urmatoarele 2-3-4 sau chiar 12luni.
                  Last edited by Broker; 28 July 2009, 11:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

CASCO fara fransiza - pentru masina ta!

Pentru oferte, trimiteti un mail pe adresa office@expert-asig.ro sau PM aici pe forum, cu urmatoarele date:

Marca/tip/model/variata
                    Nr usi/an de fabricatie
                    Cilindree/Putere
                    Serie sasiu
                    Valoare de nou (daca nu este mai veche de 3 ani si exista factura)

Comment

Oferta verii!

OPORTUNITATE :
                      CASCO in 10 RATE!
                      + VANDALIM
                      + FARA FRANSIZE la avarii partiale!

Comment

Tarife RCA valabile din 16.08.2009

Asa cum probabil ati aflat deja tarifele RCA au suferit noi majorari.

Mai jos am afisat cele mai bune tarife RCA in functie de capacitatea cilindrica, tip proprietar, varsta si marca de masina

pana la 1200cmc = 162 lei/6luni si 259 lei/12luni
                        intre 1201cmc - 1400cmc = 157 lei/6luni si 362 lei/12luni
                        intre 1401cmc - 1600cmc = 193 lei/6luni si 326 lei/12luni
                        intre 1601cmc - 1800cmc = 222 lei/6luni si 460 lei/12luni
                        intre 1801cmc - 2000cmc = 231 lei/6luni si 480 lei/12luni
                        intre 2001cmc - 2500cmc = 305 lei/6luni si 633 lei/12luni
                        peste 2500cmc = 258 lei/6luni si 537 lei/12luni

*tarifele de mai sus sunt valabile pentru proprietarii persoane fizice de autoturisme DACIA, FIAT sau AUDI, cu varsta cuprinsa intre 31 si 40 ani

pana la 1200cmc = 162 lei/6luni si 323 lei/12luni
                        intre 1201cmc - 1400cmc = 170 lei/6luni si 338 lei/12luni
                        intre 1401cmc - 1600cmc = 220 lei/6luni si 437 lei/12luni
                        intre 1601cmc - 1800cmc = 248 lei/6luni si 509 lei/12luni
                        intre 1801cmc - 2000cmc = 292 lei/6luni si 573 lei/12luni
                        intre 2001cmc - 2500cmc = 366 lei/6luni si 718 lei/12luni
                        peste 2500cmc = 366 lei/6luni si 718 lei/12luni

*aceste tarife sunt valabile pentru toate celelalte persoane fizice care nu se incadreza in categoriile de mai sus. (Ex: PF/OPEL/26ani)

Pentru rapiditate, folositi adresa de mail office@expert-asig.ro
                        Telefoane: 0730 735 560 sau 0753 118 151
                        sau fix/ fax 021 315 26 30
                        Ne deplasam noi la dumneavoastra pentru livrarea politei oriunde in Bucuresti sau zone limitrofe.

Comment

NOU!

Pentru persoane fizice cu masini in leasing - avem tarife la RCA de persoane fizice!

Comment

Se poate schimba firma de asigurare daca ai masina in leasing ca eu am la unita casco si rca si in mai am platit 710 ron este foarte mult cu toate ca contractul este facut pe persoana fizica!!!???

Comment

Asigurari

Originally posted by radu2008 View Post
                              Se poate schimba firma de asigurare daca ai masina in leasing ca eu am la unita casco si rca si in mai am platit 710 ron este foarte mult cu toate ca contractul este facut pe persoana fizica!!!???
                              Da se poate!
                              RCA'ul il poti face oriune si chiar e indicat sa ti-l faci singur, in schimb la CASCO poti face polita singur doar la unul dintre asiguratorii agreati de firma de leasing. Este foarte posibil sa gasesti o polita CASCO mai ieftina decat la unita.(mai nou Uniqa)

Numai bine!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google