La unita la persoane fizice este 450 ron si am fost la un agent mic de asigurari si a zis ca nu se poate face ca vine de la ei automat o sa sun la leasing si o sa intreb!!
Asigurari La Cel Mai Bun Pret - RCA/CASCO/BUNURI/LOCUINTE
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Asigurari
Originally posted by radu2008 View PostLa unita la persoane fizice este 450 ron si am fost la un agent mic de asigurari si a zis ca nu se poate face ca vine de la ei automat o sa sun la leasing si o sa intreb!!
Cum nu se poate face?
Suna-ma te rog pe unul dintre numerele de mai jos si te lamuresc.
Daca suni la leasing, o sa iti spuna ca nu poti sa faci tu in mod evident.
Comment
-
Daca aveti nevoie de vreo oferta am nevoie de urmatoarele date:
Pt RCA:
Proprietar: PF / PJ
Capacitate Cilindrica
Marca masinii
Varsta (daca este PF)
Localitatea de imatriculare
Pt Casco:
Marca/tip/model/variata
Nr usi/an de fabricatie
Cilindree/Putere
Serie sasiu (sunt 2-3 asiguratori care solicita si seria de sasiu pentru oferte)
Valoare de nou (daca nu este mai veche de 2 ani si exista factura)
si daca se poate:
CNP (sunt 2-3 asiguratori care solicita si CNP'ul pentru oferte)
Adresa (doar localitatea de imatriculare a masinii)
Comment
-
Originally posted by boris View Postde la 1 septembrie se ieftinesc tarifle la rca asa am inteles
Serios acum. Se mai maresc putin.
Dar in primul rand se modifica modul de calcul. Nu o sa mai fie atat de simplu de incadrat o masina doar dupa capacitatea cilindrica.
Sunt deja mai mult asiguratori care tin cont la modul de calcul pentru tariful RCA, atat de cilindree, cat si de varsta proprietarului si judetul de imatriculare sau de marca masinii.
Daca vreti o oferta de RCA am nevoie de:
Capacitate Cilindrica
Marca masinii
Varsta (daca este PF)
Comment
-
Casco logan laureat / 2006
CASCO LOGAN LAUREAT / 2006
SUMA ASIGURATA: 5000 EURO
PRIMA ASIGURARE: 240 EURO (PLATA IN 2-10 RATE)
ACOPERIRE: AVARII + FURT + VANDALISM (in tara si in strainatate)
FRANSIZE: 0 (ZERO)
Pentru oferte ne puteti contacta pe adresa de mai sau la unul dintre nr de telefon de mai jos.
Numai bine!
Comment
-
Originally posted by demonhunter View Postvaleriuciprian, muta-te si tu la asiban, ca nu au franciza, si eu am facut la fel
ps: se poate 'elimina' franciza ...dar tre sa platesti o polita anuala mult mai mare.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Casco fara fransiza
Originally posted by mumus View Postde anul acesta si asiban are franciza...Spun asta ptr ca sunt de 3 ani asigurat la ei.
ps: se poate 'elimina' franciza ...dar tre sa platesti o polita anuala mult mai mare.
Intr-adevar, Asiban, de cand a devenit GRUPAMA, a introdus fransiza pe eveniment la daune partiale.
Aceasta fransiza se poate elimina, dar asa cum a spus si mumus mai sus, prima de asigurare va fi mult mult mai mare.
In alta ordine de idei, am afisat mai sus o oferta de CASCO pentru un Logan din 2006, de la o alta societate de asigurari, care este una mult mai buna decat cea de la Asiban.
Daca aveti nevoie de vreo oferta astept sa ma contactati. Aveti datele de contact mai jos.
Numai bine!
Comment
-
Societate de brokeraj in asigurari va oferim:
*Toata gama de asigurari
*Contracte cu toate firmele de asigurari
*Oferte personalizate
*Livrare polite gratuit in Bucuresti
*Va informam in timp util cu privire la scadenta ratelor si venim noi pentru a le incasa
*Ne ocupam de reemiterea politei in cele mai avantajoase conditii
*Asistenta in solutionarea eventualului dosar de dauna
Pentru oferte, folositi datele de contact de mai jos.
Numai bine!
Comment
-
CASCO si RCA
Daca vreti o oferta de CASCO sau RCA - am nevoie de urmatoarele date:
Pt RCA:
Capacitate Cilindrica
Marca masinii
Varsta (daca este PF)
Pt Casco:
Marca/tip/model/variata
Nr usi/an de fabricatie
Cilindree/Putere
Combustibil
Serie sasiu (sunt 2-3 asiguratori care solicita si seria de sasiu pentru oferte)
Valoare de nou (daca nu este mai veche de 2 ani si exista factura)
CNP (sunt 2-3 asiguratori care solicita si CNP'ul pentru oferte)
Adresa (doar localitatea de imatriculare a masinii)
Datele de contact le gasiti in semnatura.
Numai bine!
Comment
-
Am sunat la firma de asigurare si le-am zis ca am facut rca si sa le trimit fax sa vada polita si sa nu o mai trimita cei de la ei si zis au zis oricum o trimit si daca nu o platesc o sa fie trimisa la leasing si o refactureaza si pana la urma tot o sa o platesc!
Comment
Comment