If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Asigurari La Cel Mai Bun Pret - RCA/CASCO/BUNURI/LOCUINTE
Despre autoturism:
Marca/tip/model/variata
Nr usi/an de fabricatie
Cilindree/Putere
Combustibil
Serie sasiu
Valoare de nou (daca nu este mai veche de 2 ani si exista factura)
Despre proprietar:
Nume prenume / Denumire(pt firme)
CNP sau CUI
Adresa (doar localitatea de imatriculare a masinii)
Va astept in continuare cu oferte foarte bune pentru orice tip de asigurare: (CASCO/RCA/LOCUINTE/MEDICALE/etc), de la ce asigurator doriti: (ALLIANZ/ GENERALI/ GROUPAMA/ ARDAF/ BCR/ OMNIASIG/ ASTRA/ UNIQA/ ASITO KAPITAL/ CREDIT EUROPE/ ASIROM/etc)
Pentru oferte imi puteti trimite datele pe mail, pm, fax sau telefon, iar eu revin cu oferta cat se poate de repede.
RCA: In luna decembrie reduceri de preturi la RCA'uri
*reducerile se acorda din cel mai mic pret gasit pe piata (dovedibil) si pot fi intre 10 si 50 de lei / polita, in functie de capacitatea cilindrica a masinii.
CASCO: Oferte de casco fara fransiza la cele mai bune preturi.
*pt posesori de Dacia - oferte de casco fara fransiza de la societati cu decontare directa cu MERIDIAN, AUTOCOBALCESCU sau DACOSERV
Pentru un RCA la sfarsitul luni : Logan 1.598 cmc, Bucuresti, 51 ani. Si pentru un casco fara fransiza : Dacia Logan Ambition 1.6 MPI 90cp, fab ian 2006, 4 usi, benzina, Manu Laurentiu George. multumesc anticipat! ! !
Pentru un RCA la sfarsitul luni : Logan 1.598 cmc, Bucuresti, 51 ani. Si pentru un casco fara fransiza : Dacia Logan Ambition 1.6 MPI 90cp, fab ian 2006, 4 usi, benzina, Manu Laurentiu George. multumesc anticipat! ! !
Pt RCA e simplu:
450lei / 12 luni
225lei/ 6 luni
Livrare gratuita in Bucuresti.
Pt CASCO am nevoie de mai multe date pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra!
lasati-mi va rog un nr de telefon aici sau pe PM si va sun eu.
Last edited by Broker; 3 December 2009, 17:29.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment