salut, ti-am dat PM
[Vand] Fonomin pentru Antifonari Auto
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sa ma iertati daca mai scria in thread despre ce intreb, dar vreau sa ma lamuresc de la cei care au pus pe masina fonomin:
La plafon, pui 3 straturi. Acolo face condens iarna si se imbiba cu ceva apa (nu cantitati mari, dar e umed). Intrebarea e daca miroase/mucegaieste ... sau nu-i nici o problema ???
A avut cineva curiozitatea/nevoia sa desfaca dupa vro 2 ani plafonul, si ce ati gasit??
Mersi mult.
Andrei
Comment
-
Originally posted by andreypck View PostSa ma iertati daca mai scria in thread despre ce intreb, dar vreau sa ma lamuresc de la cei care au pus pe masina fonomin:
La plafon, pui 3 straturi. Acolo face condens iarna si se imbiba cu ceva apa (nu cantitati mari, dar e umed). Intrebarea e daca miroase/mucegaieste ... sau nu-i nici o problema ???
A avut cineva curiozitatea/nevoia sa desfaca dupa vro 2 ani plafonul, si ce ati gasit??
Mersi mult.
Andrei
Comment
-
Salut. Mai ai pasla?! Mi-ar trebui..nu stiu cati mp2, pentru a pune pe podea de la pedale pana la locurile din spate, in zona capacului din interior de la rezervor si pe oale si polita de la luneta. Cam cati mp2 zici ca ar fi necesari. ? fara usi, plafon, stalpi
Ce grosime are pasla? ca sa nu am probleme cu mocheta de pe podea ca face cute, sau ca nu o pot fixa, si la polita de la geamMy turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
anuntul nu mai este valabilLast edited by crististreulea; 10 July 2015, 21:38.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment