Cumpar Jante Cu Bordura!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar Jante Cu Bordura!

Cumpar jante aluminiu cu bordura! Pret negociat doar pe privat sau la telefon! Dimensiune 4x100 pe 15" Preferat J mai mare de 6.5 maxim 7.5J.
    Attached Files

Vezi ca are sebi8ta exact ca cele din poza 2 la vanzare, doar ca sunt pe 16 si din cate stiu le da cu tot cu gume!

Comment

sebi are copii. nu sunt ca cele din imaginea 2
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

sunt aproape ca cele din poza 2
        aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

am eu pe cele din prima poza!si stiu pe cineva ca are pe cele din poza3
          Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

si cu cat le dai pe cele din poza 1; doresc doar jantele... apropo de sebi cel cu jantele care sunt copii, le da foarte scump la 400 de euro cumperi ceva nou nout din magazin... garantia clientului... eu vreau ceva folosit dar sa nu fie indoite sau indreptate... julite pot sa fie se repara, se curata.
            Last edited by renegade; 1 August 2009, 01:24.

Comment

dai 5 mil si sunt ale tale!o sa pun si o poza,nu sunt lovite(putin zgariate si necesita un polish si o revopsire a buzei,eu le am cu negru interiorul!
              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

salut. Pipan mai ai jantele? sunt interesat?

Comment

da le am
                  id:bucuriamare

Comment

Jantele mele se vand la 1000 ron toate 4 buc. cu tot cu cauciucuri.
                    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google