[Vand] Kit xenon H1 Balast Slim

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

M-ar tenta pe mine zi un ultim pret la schimb si cum facem sa si le montam
    ABS+ 1.6

Comment

Alex, ai PM.

Fara xenon nu se dau, pentru ca voi fi injurat ca nu se vede nimic. Asa, cu xenon garantez ca se vede bine.
      sigpic

Comment

sus cu ele
        sigpic

Comment

cat vrei doar pe xenon?

Comment

faruri stok cu bixenon mai vrei diferenta???

Comment

am si eu niste faruri angel eyes foarte ieftine cred ca sunt pe alb 350 ron pentru poze si alte detali zafiu_alin@yahoo.com

Comment

Ce legatura are asta cu topicul meu?

Cata, pentru farurile tale mergem pe blat ;). 0744695566 - daca ai vreun gand zi repede azi, ca de maine se pleaca in concediu.

Anomimboy - nu se da :|
                sigpic

Comment

Maestre, eu am patit o buba destul de nasoala la masina din care am iesit destul de sifonat, si anume, sunt sparte ambele faruri. Masina este in service, asadar iti ofer peste vreo 2 saptamani faruri noi noute stock, in schimb de la farurile tale nu ma intereseaza instalatia de xenon pt ca o am si eu deja pe masina. Ce spui ? Think about it !

P.S. Mare pacat de munca pe care ai depus-o la ele.

Cu bine,
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

Prietene, daca nu se dau pana atunci, ti le dau tie cu cea mai mare placere, si astfel primeste si anonimboy xenonul .
                    sigpic

Comment

Ok iamagi, am sa urmaresc thread-ul, te rog si pe tine sa mai postezi ca sa stiu daca merge targul, iar eu sa ma duc la service cu perechea de faruri stock veche sa o monteze pe aceea. Te-as ruga daca esti dragut si un id pe pm.

Multumesc

P.S. Daca se dau nu este o problema.
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

sa imi dai si mie un pm cu pretul pentru xenon..

Comment

Iamagi, cred ca as avea nevoie de farurile tale, imi poti lasa si mie un nr de tel ?
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

E mai sus numarul de telefon. Tu esti cel ce a sunat astazi cu necunoscut?

In orice caz, xenonul nu merge dat separat, pentru ca instalatia este deja facuta pentru farurile acestea, iar daca o dau jos, trebuie facuta din nou legaturile pentru faza scurta pe halogen (asa insemnand de la mufa mare pana la bec, iar xenonul montat exact la fel pe urmatoarea masina).

Rectificare, se dau fara xenon, doar daca pe masina cumparatorului e deja xenon.

Anonim, intra te rog pe id-ul: iamagi67 si vorbim de xenon.
                            Last edited by iamagi; 18 August 2009, 15:06. Reason: Automerged Doublepost
                            sigpic

Comment

Anonym - eu iau farurile si tu xenonul. dau farurile mele si diferenta. ce zici...ne combinam ?
                              I My Honda !

Comment

da frate nu e problema eu sa aflu cat este pretul la xenon ce firma este si daca mai are ceva garantie....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google