M-ar tenta pe mine zi un ultim pret la schimb si cum facem sa si le montam
[Vand] Kit xenon H1 Balast Slim
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
am si eu niste faruri angel eyes foarte ieftine cred ca sunt pe alb 350 ron pentru poze si alte detali zafiu_alin@yahoo.com
Comment
-
Maestre, eu am patit o buba destul de nasoala la masina din care am iesit destul de sifonat, si anume, sunt sparte ambele faruri. Masina este in service, asadar iti ofer peste vreo 2 saptamani faruri noi noute stock, in schimb de la farurile tale nu ma intereseaza instalatia de xenon pt ca o am si eu deja pe masina. Ce spui ? Think about it !
P.S. Mare pacat de munca pe care ai depus-o la ele.
Cu bine,9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Ok iamagi, am sa urmaresc thread-ul, te rog si pe tine sa mai postezi ca sa stiu daca merge targul, iar eu sa ma duc la service cu perechea de faruri stock veche sa o monteze pe aceea. Te-as ruga daca esti dragut si un id pe pm.
Multumesc
P.S. Daca se dau nu este o problema.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
E mai sus numarul de telefon. Tu esti cel ce a sunat astazi cu necunoscut?
In orice caz, xenonul nu merge dat separat, pentru ca instalatia este deja facuta pentru farurile acestea, iar daca o dau jos, trebuie facuta din nou legaturile pentru faza scurta pe halogen (asa insemnand de la mufa mare pana la bec, iar xenonul montat exact la fel pe urmatoarea masina).
Rectificare, se dau fara xenon, doar daca pe masina cumparatorului e deja xenon.
Anonim, intra te rog pe id-ul: iamagi67 si vorbim de xenon.
Comment
Comment