da-mi add pe mess : sezione91_blue
[Vand] Kit xenon H1 Balast Slim
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Farurile se dau maine dimineata la bucuresti la Eu4yas.
Xenonul: 250 fara transport + 50 care vrea si montajul lor. Este luat de la alfaromtrans acum 1 luna maxim 2, sunt cele cu balast slim de 35w, 6000k. Mai are garantie inca un an... Nu au niciun defect - am fost asigurate bine. E de preferabil sa se vina in zona Brailei pentru a asigura si montajul si pentru a nu fi nevoit sa pun becurile prin curier - am o mica teama ca nu vor avea grija de ele.
Anonim, daca esti dispus sa le iei - maine la 10 Cristi (eu4yas) vine la slobozia, poti sa vb-esti cu el sa le cumpere pentru tine si sa le iei tu de la bucuresti sau sa vi si tu la slobozia sa ti le si montam .
Comment
-
Am ajuns. Eu pe a mea le-am si montat.
Niste baieti de nota 10+. Sper sa nu aveti nici o problema cu elesi sa ne mai vedem sanatosi si data viitoare. Succes la reparatia masinii!
Rog un moderator sa schimbe anuntul in: '[Vand] Kit xenon H1 Balast Slim
Deci, se vinde Kitul de xenon H1 (pentru farurile logan angel eyes), cu un balast slim 35w 6000k cu garantie inca aproape un an. Kitul este cel de la alfaromtrans de 300, eu il dau cu 250 (a fost folosit maxim 50 ore). Kitul a fost deja instalat pe masina, deci acum nu ramane de facut decat sa taiati firul de la faza scurta si sa il lipiti pe cele ale xenonului si sa faceti si legatura la masa .
De preferat sa veniti aproape de braila, pentru ca nu am incredere ca prin curier vor ajunge cu bine .
Comment
-
Comment