Jante ART De La 750lei/set.xenon De La 220 Lei,folie Omologata 100 Lei Accesorii Auto

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

da dak vreau sa fac un model pe comanda...se poate?!

Comment

Originally posted by YePy91 View Post
      da dak vreau sa fac un model pe comanda...se poate?!
      binenteles :comanda minima 80 set (accelasi model) avans 50% ,termen de livrare decembrie 2011 (pana atunci sunt stabilite comenzile)
      Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

wow...da dak comanda la 4x100 exista prezoane sa-mi transforme distanta de la 4x98 la 4x100?!

Comment

exista sunt incluse in pretul jantelor
          Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

sigur...eu am vazut k aveti separate

Comment

Originally posted by YePy91 View Post
              sigur...eu am vazut k aveti separate
              separate sunt cu bani ptr cei care se grabesc sa cumpere fara sa se documenteze si incearca tot felul de combinatii ca sa si rezolve treaba Vrei sa iesi mai ieftin si constati ca te a costat mai mult

Comment

Set perdele laterale fata+spate speciale Logan
                Pachetul contine 4 piese.
                Se monteaza in interior.
                Se monteaza fara a gauri sau a lipi
                Se fixeaza perfect langa geam pe interior
                Geamurile se pot deschide si inchide normal, fara a demonta perdeluta.
                Montare / demontare usoara.

Pret 71 lei/set de 4 buc.

Perdea luneta speciala Logan
                Se monteaza in interior.
                Se monteaza fara a gauri sau a lipi
                Se fixeaza perfect pe luneta in interior
                Montare / demontare usoara
                Pachetul contine o singura piesa.

Pret 36lei/bucata

tel:0757.071.841

2011-04-12 10.55.58.jpg

2011-04-12 10.56.10.jpg

2011-04-12 10.56.20.jpg

2011-04-12 10.56.47.jpg

2011-04-12 10.56.34.jpg

2011-04-12 10.56.56.jpg

Comment

foarte misto! un inlocuitor bun ptr cine nu vrea folie! dar cum se monteaza? sunt cumva pe sarma din aia arcuita? si se aseaza singure?
                  sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Se monteaza langa geam pe partea de cauciuc, intra fortat putin. Au o sarma pe margine. Pot sa fie montate si demontate de oricine intr-un minut.

Comment

• Ce modele aveti pe stoc cu 15” diametru, 4x100, J6,5 pentru Logan?

Comment

• pe 15 nu mai avem nimic pentru Logan. Ne vin 6 modele pe la inceputul lunii iunie

Comment

• Mersi. O sa urmaresc pe site.

Comment

• sall.cine imi spune si mie ce marime au inelele de centrare la jantele ART.ast rasp de la voi.
                            1.4 MPI-FURIOS

Comment

• Originally posted by klau1989 View Post
                              sall.cine imi spune si mie ce marime au inelele de centrare la jantele ART.ast rasp de la voi.
                              \
                              Jantele ART au in general 67.1 gaura la butuc. Ce model de jante aveti si pe ce masina? Inele de ghidaj costa 6 lei/buc.

Comment

• model ART 149 15' LOGAN
                                1.4 MPI-FURIOS

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google