Jante ART De La 750lei/set.xenon De La 220 Lei,folie Omologata 100 Lei Accesorii Auto
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
aceeasi fabrica din China dar noi le am denumit ART [de la alfaromtrans]
QUOTE=sorry_ila;409212]nu am vazut mega drive in magazin la voi
[/QUOTE][/QUOTE]Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
jantele pe 15 pt Logan costa 950lei/set, momentan mai avem doar modelul ART465.
poze se pot vedea pe www.alfaromtrans.ro O sa primim intr-o luna vreo 6-7 modele de LoganJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Spuneti-mi si mie te rog daca aveti jantele de mai jos pe stoc si daca sunt cu kit de instalare(prezoane). Vreau sa le montez pe un Hyundai Accent model 2005 si sa pastrez anvelopele actuale 175/70 r13, si ce J au deoarece janta actual aare 5J.Ar merge?
JANTE KM 223 FIREBIRD
Multumesc anticipat1.6 MPi Icy White
Comment
-
Originally posted by ingerulol View PostSpuneti-mi si mie te rog daca aveti jantele de mai jos pe stoc si daca sunt cu kit de instalare(prezoane). Vreau sa le montez pe un Hyundai Accent model 2005 si sa pastrez anvelopele actuale 175/70 r13, si ce J au deoarece janta actual aare 5J.Ar merge?
JANTE KM 223 FIREBIRD
Multumesc anticipatJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by alex_comisaru View Postrecomand,firma serioasaJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by Myrcea21 View Postsall.....pt geamurile pe spate la berlina ma costa 400 ron omologata??si fata e separat ca banii?imi da si omologare pt geamurile pe fata??Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
Comment