Jante ART De La 750lei/set.xenon De La 220 Lei,folie Omologata 100 Lei Accesorii Auto

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu am vazut mega drive in magazin la voi

Originally posted by alfaromtrans View Post
    multumesc dar la noi sunt 950 acceleasi jante si au si kit de instalare inclus

QUOTE=sorry_ila;409057]Vand Jante frantzuzesti Mega Drive (NOI) 1000 ron pe set pentru LOGAN . pentru mai multe detalii ma contactatzi .
    [/QUOTE]
    STOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate

Comment

aceeasi fabrica din China dar noi le am denumit ART [de la alfaromtrans]

QUOTE=sorry_ila;409212]nu am vazut mega drive in magazin la voi

[/QUOTE][/QUOTE]
      Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

ma intereseaza cum arata jantele alea pe 15 de logan cu 750 ron ,setul,unde a-si putea sa vad niste poze?

Comment

alea la 750 cred ca sunt de 13 inch uvex.
          :smokespliff:viata e frumoasa doar daca stii s-o traiesti:dirol:

Comment

jantele pe 15 pt Logan costa 950lei/set, momentan mai avem doar modelul ART465.
            poze se pot vedea pe www.alfaromtrans.ro O sa primim intr-o luna vreo 6-7 modele de Logan
            Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

jantele imola s6 pe 16...le aveti disponibile pt logan??
              low....&.....slow

Comment

alfarom ai PM

Comment

Avem MFW 56 Imola pt Logan la pretul de 1350 lei/set cu kit de instalare inclus si livrare gratis.

Comment

Am cumparat de la voi, ati raspuns prompt comenzii mele, tinand cont de faptu ca am plasat comanda telefonic ieri in jurul orei 15, iar azi la ora 12 aveam deja produsele.
                    Sanatate

Comment

Spuneti-mi si mie te rog daca aveti jantele de mai jos pe stoc si daca sunt cu kit de instalare(prezoane). Vreau sa le montez pe un Hyundai Accent model 2005 si sa pastrez anvelopele actuale 175/70 r13, si ce J au deoarece janta actual aare 5J.Ar merge?
                      JANTE KM 223 FIREBIRD

Multumesc anticipat
                      1.6 MPi Icy White

Comment

Originally posted by ingerulol View Post
                        Spuneti-mi si mie te rog daca aveti jantele de mai jos pe stoc si daca sunt cu kit de instalare(prezoane). Vreau sa le montez pe un Hyundai Accent model 2005 si sa pastrez anvelopele actuale 175/70 r13, si ce J au deoarece janta actual aare 5J.Ar merge?
                        JANTE KM 223 FIREBIRD

Multumesc anticipat
                        le avem cu 5,5j au piulite cromate si inele de centrare incluse costa 750 lei /set

Comment

recomand,firma serioasa

Comment

Originally posted by alex_comisaru View Post
                            recomand,firma serioasa
                            multumesc ,asteptam sa mi spuneti daca a ti reusit sa montati valvele ascunse

Comment

sall.....pt geamurile pe spate la berlina ma costa 400 ron omologata??si fata e separat ca banii?imi da si omologare pt geamurile pe fata??

Comment

Originally posted by Myrcea21 View Post
                                sall.....pt geamurile pe spate la berlina ma costa 400 ron omologata??si fata e separat ca banii?imi da si omologare pt geamurile pe fata??
                                in 400 lei intra folia cu montaj omologarea foliei ,certificatul de service autorizat care are valoare de 100 lei si pe care il scadem daca nu vreti sa fiti in regula 100% Ptr fata costa 150 lei si montam folia numai dupa masurarea geamurilor daca geam +folie au min70 % transparenta Daca nu iese nu montam ca pierdem licenta si puteti sa aveti probleme si pe drum Chestia cu service autorizat s a bagat de RAR ptr a avea la dispozitie o baza de date cu masinile care circula cu modificari constructive {folie] si in special ptr cei care au folie pe fata inchisa la culoare

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google