upppppppppppppppppppppp
Jante ART De La 750lei/set.xenon De La 220 Lei,folie Omologata 100 Lei Accesorii Auto
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
am mai multe probleme/intrebari. am fost azi sa iau folie pentru geamurile fata (abia am gasit un magazin care sa aibe folie de la voi, si nici nu speram ca ala are), si tipa de acolo a trecut pe certificat numele meu, dar nu sunt proprietarul masinii. e vreo problema in asta? si masina are numere de leasing, sub numarul de inmatriculare pot sa trec eu seria sasiului? in caz ca o sa mai am folia cand iese din leasing, sa nu devina nul certificatul? folia o pot monta si eu, sau trebuie sa merg la o firma care monteaza asa ceva? am vazut ca pe spate trebuie completat.
si inca o chestie, i-am cerut la tipa de la magazin folie pentru geamurile spate cea mai inchisa nuanta, respectiv super dark black, insa nu avea decat dark black, si a zis ca numa asta primeste de la voi. oare cum pot face rost de super dark black? niste magazine unde distribuiti produse poti sa imi spui?Last edited by B 83 RMJ; 19 February 2010, 19:07.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
poti sa treci seria de pe certificatul de inmatriculare iar de montat mai nou trebuie intr un service Ptr spate poti comanda pe net sdb costa 100 lei plus transport 30 leiJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
deci pot sa las numele meu da? tipa de la magazin zicea ca daca e sa dau cu corector si sa scriu numele titularului...
si comanda pentru folia pentru spate super dark black pot sa fac la tine? iti las datele pe pm? sa-mi zici doar cu ce firma de curier, te rog.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
trimitem cu urgent curier Nu face stersaturi pe certificat
jantele daca nu intervine nimic apar pe 4-5 martie Dupa ce descarcam o sa pun pozele cu modele noi care vinJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
salut. ai un pm.
am rezolvat problema cu calculatorul. cand pui coletul la curier sa ma anunti si pe mine te rog mult.
numai bineDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
am ridicat azi coletul, insa intre folia care mi-ai trimis-o si cea care am cumparat-o de la magazin (pt geamurile fata) exista ceva diferente. in primul rand certificatul nu este identic (banuiesc ca nu conteaza), insa pe langa cele 3 timbre pentru geam vad ca mi-ati mai dat unul micut gen holograma. unde se pune? pe care geam? si pentru geamurile fata nu imi trebuie? ca de la magazin mi-au fost date doar doua timbre pentru geam si atat. iar timbrul de omologare RAR este unul pe albastru si lunguiet, nu cum este pe certificatul de la tine, unul rotund. iar de la magazin nu am primit nici un certificat de garantie. cum sta treaba?Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
timbrele si certificatul se mai schimba nu este nici o problema Timbru cu holograma se lipeste peste timbrul cu vizibilitatea in asa fel incat sa se vada ambele pe geamul din stanga spate La firma care face montajul stiu cum sa le punaJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
folie carbon coloarata
Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Folie fumurie protectie faruri / stopuri la 33lei/set
Pret / set
Pachetul contine 2 buc de 60cm x 20 cm
folie 3D carbon (textura in relief) diferite culori
negru - 150lei - 1mX1.5m
rosu / alb / argintiu / albastru - 180lei - 1mX1.5m
cameleon - 260lei 1mX1.5m
mai multe detalii www.alfaromtrans.ro
folie stopuri folie faruri.JPG
alb.jpg
albastru.jpg
folie carbon cameleon.jpg
gri.jpg
rosu.jpgLast edited by alfaromtrans; 16 April 2010, 08:52.Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
Comment