Vand cotiera logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu fara poze nu ma arunc sa cumpar ,poate e zgariata,rupta etc
    sigpic #

Comment

Din cate imi amintesc nu era nici zgariata si nici rupta, daca are vreo hiba va comunic. Baiatu cu slz i-am zis sa masoare locul de prindere sa vada daca se potriveste si pe slz, nu m-as decis cui o dau. Cel mai tare mi-ar conveni s-o predau personal sa vada omul ce cumpara, sa nu creada ca e vreo teapa.

Comment

ti-am spus ca o poti trimite prin curier...e acelasi lucru, ca eu pot sa o vad. are si intaritura metalica?
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

eu doar vreau poze si atunci intru si eu in cursa.
          sigpic #

Comment

cred ca e regula: primul venit...primul servit. eu sunt primul de aici, dar al doilea, intrucat mai e baiatul cu solenza. daca o ia el asta e, daca nu o iau eu.
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

si daca dau mai multi bani,care e regula?
              sigpic #

Comment

mi-o trimiti mie?

p.s. esti sigur ca e originala? ca nu vad sa aibe spatiu pentru butoanele geamurilor electrice spate.

am vorbit acuma cu cineva care are cotiera originala (intrucat am ceva dubii), si mi-a spus ca este cotiera de la Type R. in plus, pe celalalt forum ai pus poza asta ca sa ne facem o idee, si ai spus ca este cea din dreapta, adica cea neagra, ori tu ai pus acuma poze cu ea si de fapt e gri. daca te uiti in poza 6 ce scrie pe cotiera nu prea seamana cu cea din link-ul de mai sus (unde cele 2 cotiere sunt cele originale). in conditiile astea imi pare rau, dar nu am cum sa o iau.
                Last edited by B 83 RMJ; 11 August 2009, 11:55. Reason: Automerged Doublepost

Comment

alindrgn, ai dreptate. aia nu e cotiera originala cum nu sunt eu popa. mi-am luat eu cotiera originala de la dealer acum 2 saptamani si arata asa
                  http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ti-t12641.html :
                  DSC04395.jpg

cei de la dacia au avut mereu numai cotiere armster, pe cand aia nu inteleg ce este, dar cu siguranta nu e armster. cotiera armster are prindere cu magnet la locul de depozitare si sa nu mai spun si de piciorul pe care sta care e configurat si pt geamurile electrice spate.

nu ma intereseaza cotiera, dar am intervenit pt ca sunt multe date eronate spuse de catre vanzator, pana si culoarea a spus-o diferita. pana acum v-ati batut pe ea, dar cred ca nici 100 lei nu merita (da cineva mai mult???). cei suspiciosi au dreptate cand sunt rezervati.

bafta
                  Last edited by dan08; 11 August 2009, 12:30.
                  sigpic

Comment

@razvanx: ce ai de spus in apararea ta? Ai putea elucida misterul, prin postarea unei facturi, chiar daca dealerul, sa spunem, ti-a vandut o cotiera fake.

Comment

dar din factura sa reiasa ca produsul este acea cotiera, si nu cotiera vecinului. ca asa pot face si eu o gramda de manarii...

cand ma gandesc ca ii oferisem 130 de lei pe ea, si la magazin mai mult de 70 nu e
                      Last edited by B 83 RMJ; 11 August 2009, 13:26.

Comment

se pare ca si-a ales gresit forumul pt vanzarea unui fake. aici 99% avem logan si stim cum e cotiera originala. chiar daca e luata de la dealer, inseamna ca a luat o teapa de acolo si a cumparat un fake. pe acest forum se aplica zicala ..."a incerca sa vinzi castraveti gradinarului".
                        sigpic

Comment

Nu poti fi sigur ca e fake, din cite stiam eu la inceput cotierele originale nu aveau nici intaritura metalica nici spatiul pt geamurile spate, dar poate ma insel eu.

Comment

A fost cumparata Caremil Iasi aprox 248 lei a costat daca nu ma gresesc. I-am rugat inainte s-o cumpar sa mi-o arate si asa aratau 2 bucati din cele care le-au avut in standul de prezentare a accesoriilor.
                            Tocmai m-am uitat pe ea si scrie tot ARMSTER ca si cea din poza http://www.cotiere-auto.ro/files/cot...03%5B10%5D.jpg
                            Nu e neagra, cum nici cea din link nu pare sa fie, e un gri petrol inchis, insa folosind un blitz bounce a facut-o sa para un gri deschis. Daca vreti revin cu poze la lumina naturala sa vedeti cum e nuanta.
                            Daca voi imi aratati FIX acelasi model cu 70 lei in magazin, v-o dau GRATIS!

Comment

poate asa or fi fost cotierele....la inceput, dar el spune ca a luat-o acum un an. si eu stiu ca erau diferite cotierele, dar prin 2004, 2005, nicidecum in 2008-2009. poate cineva care lucreaza la reprezentanta dacia sau chiar la dacia ne confirma/infirma afirmatiile.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google