Vand cotiera logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand cotiera logan

VAND COTIERA LOGAN - cea originala cumparata de la reprezentanta acum 1 an, 250RON a costat parca.

O dau la 100 RON.

poze ai ?

Comment

Ce culoare si in ce stare?

Comment

da poze si de unde esti pt ca daca vrea cineva din tara implica si transport.
        sigpic #

Comment

ti-o iau eu. daca pui si 2 poze e ok. sunt din bv. sper ca o pui la posta

ai pm.
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Daca e neagra ti-o iau eu.

Comment

Bataie mare pe cotiera cred ca se aplica regula primul sosit primul servit!

Comment

eu sunt primul care a zis ca o ia.

daca ti-e mai usor o poti trimite prin curier. platesc eu taxele. astept un semn!
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

saritiiiiiiii ca e calda,,,,, acum sa vedem cine castiga !!!!!!!! upppp
                  sigpic
                  The MVP

Comment

razvanx , de unde esti?
                    Fuarte Nervos !!!

Comment

Sunt din IASI, am uitat sa updatez profilul, cam o data la 2 sapt. mai am drum spre Focsani daca va ajuta..
                      Azi sunt plecat din localitate si maine revin cu niste poze.. ca idee e cea neagra
                      E super odihnitoare la drum intins, in oras stai rezemat in ea si schimbi lejer vitezele doar din articulatia palmei. I-am luat-o lu taica-meu acu 1 an si un pic dar fiind mai in varsta si din bucata, nu s-a putut deloc obisnui cu ea la schimbatul vitezelor, drept pt care n-a folosit-o deloc.. Doar eu am folosit-o cateva drumuri, pana mi-am luat si eu masina mea... el mergea cu ea ridicata sa nu-l incurce la condus.
                      Fiindu-i inutila a dat-o jos de curand..
                      Last edited by Cezar; 6 August 2009, 13:04.

Comment

Cred ca ar trebui sa creasca pretu la 130-150 ca sa mai scada numarul doritorilor (nu ma injurati)

Comment

e din iasi.

am vazut ca a mai pus-o pe un forum la vanzare, unde un user cu o solenza a cerut-o cu mult inaintea mea. initiatorul topicului a fost on pe topic cu cateva minute in urma, si nu a scris nimic, nici nu mi-a raspuns la pm. cred ca deja a expirat.
                          Last edited by B 83 RMJ; 6 August 2009, 12:36.

Comment

Originally posted by alindrgn View Post
                            e din iasi.

am vazut ca a mai pus-o pe un forum la vanzare, unde un user cu o solenza a cerut-o cu mult inaintea mea. initiatorul topicului a fost on pe topic cu cateva minute in urma, si nu a scris nimic, nici nu mi-a raspuns la pm. cred ca deja a expirat.
                            Intr-adevar am pus-o si pe alt forum dedicat marcii, insa din motive suspecte acolo nu am drepturi de a raspunde la PM. Aici am raspuns la toate PM-urile, daca n-a primit careva raspuns la PM, nu e vina mea.
                            Pana la finalul week-endului sunt plecat din localitate, pe cand ma intorc vreau sa-i fac niste poze si apoi s-o vand, sa vada lumea ce cumpara si in ce stare este. In ce priveste pretul ei, nu intentionez sa ma imbogatesc de pe urma ei.. o dau pt ca sta intr-un dulap si "rugineste" si e pacat sa nu se bucure altcineva de ea.
                            Numai bine!

Comment

eu nu am primit nici un pm. sa imi spui cui o dai (baiatului cu solenza sau mie), ca sa stiu ce fac cu banii!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google