If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Piese Si Accesorii Stock Si Tuning Pt Logan La Super-preturi !!!
Am si eu tot 7j, iar ET-ul nu-i asa dramatic. ofer spre testare 2 distantiere de la mine, asta cu conditia sa le montezi singur. Le pui, te dai nitel cu masina, apoi mi le montezi la loc.
Nu-mi place deloc berea calda, doar rece o beau
Valabil si pt coastadeest
Bara antiruliu = bara stabilizatoare inferioara, care-i lipseste din fabrica Sanderoului de 1.4
Se gaseste doar pe origine si costa enorm. Pe linga bara, mai trebuie bucse, bride pentru bucse, piulite mari, piulite mici, bielete de bara stabilizatoare.
Salut.O sa am nevoie ptr un logan 1.6 8v de urmatoarele :
- filtru aer
- filtru benzina
- filtru ulei
- placute de frana(ce imi recomanzi)
- ulei de motor - 4L
Daca nu te deranjeaza imi poti spune un calcul final la toate acestea lucruri.
Vineri o sa fiu la Bucuresti,si atunci am sa le iau direct de la voi din magazin.Sper sa aveti toate acestea pe stoc
van diesel, ca sa fie mai usor iti atasez o poza ...
cezar82, totalul pt ce vrei tu este 356ron, filtrele toate sunt Mann, placutele sunt Ferodo Premiere, iar uleiul este Castrol Magnatec 5w40 - bidon 4litri.
are cineva idee cit costa o pereche de etrieri , m-ar interesa pt un logan kiss fm 1,6 l, am discuri pline si vreau sa pun discuri zimmerman ventilate sport, acuma am 259 mm, si am inteles ca aia de van ar da cel mai bine, m-ar interesa un pret si unde ii gasesc cel mai ieftin
van diesel, ca sa fie mai usor iti atasez o poza ...
cezar82, totalul pt ce vrei tu este 356ron, filtrele toate sunt Mann, placutele sunt Ferodo Premiere, iar uleiul este Castrol Magnatec 5w40 - bidon 4litri.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment