Piese Si Accesorii Stock Si Tuning Pt Logan La Super-preturi !!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am si eu tot 7j, iar ET-ul nu-i asa dramatic. ofer spre testare 2 distantiere de la mine, asta cu conditia sa le montezi singur. Le pui, te dai nitel cu masina, apoi mi le montezi la loc.

Nu-mi place deloc berea calda, doar rece o beau
    Valabil si pt coastadeest
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• ce poti sa-i ceri lu dsign frate? e pur si simplu o bomboana ... inmuiata in bere ce-i drept!
      www.service-auto-cde.ro

Comment

• Un kit de ambreiaj sport ptr Logan 1.6 8v, se gaseste?
        e-mail: office@stickere.info

Comment

• m-ar interesa si pe mine senzor abs (sau captor viteza) fata logan 1.68v din 2005
          MULTUMESC

Comment

• filtru sport pentru 1,6 16 V este si la ce bani??
            Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• salut, m-ar interesa bara antiruliu pt. logan am iteles ca se potriveste si la sandero, poti sa imi spui un pret?

Comment

• alexyno - nu stiu sa existe ambreiaj sport de logan

ioniy - nu avem acest senzor

tvstar1 - Filtru K&N de cutie Logan 1.6 16v 33-2194 - 240ron

gabya99 - nu avem in stoc momentan
                www.service-auto-cde.ro

Comment

• Exista ambreiaj sport de Logan, in 3 stagii.

Le face Sachs.

Bara antiruliu = bara stabilizatoare inferioara, care-i lipseste din fabrica Sanderoului de 1.4
                  Se gaseste doar pe origine si costa enorm. Pe linga bara, mai trebuie bucse, bride pentru bucse, piulite mari, piulite mici, bielete de bara stabilizatoare.
                  _
                  B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• dsign, sa-mi dai si mie codurile de ambreiaje sachs in 3stagii pt logan atunci ! astept !

cred ca cel mai bine ar fi sa-l las pe dsign sa va raspunda la asta ca este maestru in domeniu si nu vrea sa ma bag peste el
                    Last edited by coastadeest; 19 February 2010, 23:03. Reason: Automerged Doublepost
                    www.service-auto-cde.ro

Comment

• farul de logan de la TYC are aceleasi elemente ca cel OEM? sigur se potriveste?

multumesc
                      "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• Salut.O sa am nevoie ptr un logan 1.6 8v de urmatoarele :
                        - filtru aer
                        - filtru benzina
                        - filtru ulei
                        - placute de frana(ce imi recomanzi)
                        - ulei de motor - 4L
                        Daca nu te deranjeaza imi poti spune un calcul final la toate acestea lucruri.
                        Vineri o sa fiu la Bucuresti,si atunci am sa le iau direct de la voi din magazin.Sper sa aveti toate acestea pe stoc

Comment

• van diesel, ca sa fie mai usor iti atasez o poza ...

cezar82, totalul pt ce vrei tu este 356ron, filtrele toate sunt Mann, placutele sunt Ferodo Premiere, iar uleiul este Castrol Magnatec 5w40 - bidon 4litri.
                          Attached Files
                          www.service-auto-cde.ro

Comment

• Spuneti'mi va rog un pret pt. ulei si placute de frana (Dacia Logan 1.6 MPI, fara ABS).
                            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• are cineva idee cit costa o pereche de etrieri , m-ar interesa pt un logan kiss fm 1,6 l, am discuri pline si vreau sa pun discuri zimmerman ventilate sport, acuma am 259 mm, si am inteles ca aia de van ar da cel mai bine, m-ar interesa un pret si unde ii gasesc cel mai ieftin

Comment

• Originally posted by coastadeest View Post
                                van diesel, ca sa fie mai usor iti atasez o poza ...

cezar82, totalul pt ce vrei tu este 356ron, filtrele toate sunt Mann, placutele sunt Ferodo Premiere, iar uleiul este Castrol Magnatec 5w40 - bidon 4litri.
                                perfect.vineri sunt la voi ptr achizitii.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google