Posed un Logan kiss Fm cu Abs si 1,6 benzina fabricat oct 2007 , discuri de frina pline. Cred ca sint de 259 mm. As vrea sa pun discuri ventilate si stiu ca trebuiesc schimbati etrierii de frina ca nu se potrivesc . Suportii de etrieri este acelasi la ambele versiuni , adica discuri ventilate si discuri de frina pline, ca dimensiune si prindere? Stiu ca cele pe motorina au discuri ventilate si Logan Van si Pick-up. Va rog a ma ajuta si eventual cu un cod produs
Piese Si Accesorii Stock Si Tuning Pt Logan La Super-preturi !!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
cezar, suna-ma inainte cu 2ore sa vi ca sa fie produsele scoase din depozit si pregatite. (tel - 0726.262.782 - bogdan)
george, nu stiu, fa-ti te rog un thread separat pt asta cel mai bine ... parerea mea ...
frankcadillac - da, avem in magazin placute de logan ... cand vrei poti veni sa le iei
Comment
-
nu ne mai bagam la filtre de motorina de Logan nici daca e sa cada cerul am dat rateuri de prea multe ori chiar dupa seria de sasiu si codurile OE ...
baieti, saptamana viitoare pe sfarsit se da comanda pe www.autostyle.nl .
Preturile cu care luati de la noi produsele, sunt fix cele de pe site-ul Autostyle, nici un leu in plus. Spor la cumparaturi
Comment
-
un pret pentru discuri frina neventilate 238baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
Comment