cat costa o planetara de logan ? originala daca se poate .. daca nu ....alt pret :>
Piese Si Accesorii Stock Si Tuning Pt Logan La Super-preturi !!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gogoasha, cel mai bine suna-ma in timpul programului ca sa ma interesez pt ca ziua, cand sunt la magazin nu am timp sa intru pe forum si uit ca ma iau cu treaba. Suna-ma intre 10-18 si o rezolvam.
raduprov, nu este in stoc, avem in general de la SPIDAN, pretul e pe la 800ron, pe original tre sa vbesti la Dacia pt ca nu avem pe original.
alexneagu, placa presiune pt ambreiaj sport? pai ... cam ce ambreiaj ai pe masina? eu nu am vaga idee cine face ambreiaj sport pt logan ... iar placa de presiune trebuie sa se potriveasca cu discul tau de ambreiaj sport.
golan91, aducem billstein, dar nu stiu sa faca pt logan. se potrivesc de la clio sau alceva?
Comment
-
sonykel, cine a zis ca dai dovada de incultura? un forum este facut ca sa invatam cu totii unii de la altii diferite chestii. diferenta este pt ca ... SACHS sunt cei mai tari producatori de ambreiaje la nivel mondial, iar VALEO ... nu sunt ... asta nu inseamna ca daca iei un ambreiaj VALEO o sa crape imediat, dar daca dai in ea destul de tare, sunt sanse sa crape mult mai repede decat un SACHS. E acelasi lucru ca si cum ai intreba intre un disc de frana ETF (Italia) si un BREMBO sau ZIMMERMANN (ca sa fac o paralela asemanatoare)
Comment
-
prestigiul firmei ... valeo face de toate ... proiectoare airbag etc pe cand sachs face ambreiaje de ani si ani de zile ... in plus ... calitatea ferodoului de pe disc, calitatea lamelelor de pe placa de presiune si binenteles materialele folosite
domnu neagu ... ti-am mai spus ca sachs nu e sport (cel putin nu acesta) ... si iti trebuie kit ... nu doar placa de presiune ...sigpicMy ride
Comment
-
golan91, aducem billstein, dar nu stiu sa faca pt logan. se potrivesc de la clio sau alceva?
Ia vezi aici http://www1.carparts-cat.com/webkat....7018004&ROOT=1
Comment
-
florentin, din pacate noi nu suntem in domeniul asigurarilor, mai intreaba pe forum colegii, dar nu la sectiunea de vanzari piese
deluxe, zimmermann (din punctul meu de vedere pt ca si eu am pe masina mea) sunt cel putin la fel de bune ca ATE, deci nu stiu foarte sigur daca cei 39 de ron se justifica. Poate doar ca suna bine ATE pt ca vin originale pe foarte multe marci renumite. Pe de alta parte, daca bugetul nu e o problema (implicit diferenta de 39ron) poti lua ATE ca sa dormi linistit noaptea ca ai ales firma cea mai renumita pe domeniu frane...
Comment
Comment