Piese Si Accesorii Stock Si Tuning Pt Logan La Super-preturi !!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cat costa o planetara de logan ? originala daca se poate .. daca nu ....alt pret :>
    Its just a car ...

Comment

placa presiune ambeaj sport logan 1,4 la ce pret ajunge
      drive with speed than you die fast

Comment

Super prezentare,super baiat nota 10 de la mine,am colaborat si nu duar o data apelati cu incredere
        Ia zi niste amortizoare sport Blistein nu aduci??pe la ce preturi ar fi , B6 sau B8....
        sigpic

Comment

gogoasha, cel mai bine suna-ma in timpul programului ca sa ma interesez pt ca ziua, cand sunt la magazin nu am timp sa intru pe forum si uit ca ma iau cu treaba. Suna-ma intre 10-18 si o rezolvam.

raduprov, nu este in stoc, avem in general de la SPIDAN, pretul e pe la 800ron, pe original tre sa vbesti la Dacia pt ca nu avem pe original.

alexneagu, placa presiune pt ambreiaj sport? pai ... cam ce ambreiaj ai pe masina? eu nu am vaga idee cine face ambreiaj sport pt logan ... iar placa de presiune trebuie sa se potriveasca cu discul tau de ambreiaj sport.

golan91, aducem billstein, dar nu stiu sa faca pt logan. se potrivesc de la clio sau alceva?
          www.service-auto-cde.ro

Comment

scuzati-mi incultura in domeniul auto... dar care ar fi diferenta dintre un kit de ambreiaj sachs si unul valeo?dece e asa mare diferenta de pret?intreb ptr un MCV 1.6 16v cu cutie JR5(cea cu ``comanda ambreiaj hidraulica``)

sigpic

Comment

sonykel, cine a zis ca dai dovada de incultura? un forum este facut ca sa invatam cu totii unii de la altii diferite chestii. diferenta este pt ca ... SACHS sunt cei mai tari producatori de ambreiaje la nivel mondial, iar VALEO ... nu sunt ... asta nu inseamna ca daca iei un ambreiaj VALEO o sa crape imediat, dar daca dai in ea destul de tare, sunt sanse sa crape mult mai repede decat un SACHS. E acelasi lucru ca si cum ai intreba intre un disc de frana ETF (Italia) si un BREMBO sau ZIMMERMANN (ca sa fac o paralela asemanatoare)
              www.service-auto-cde.ro

Comment

prestigiul firmei ... valeo face de toate ... proiectoare airbag etc pe cand sachs face ambreiaje de ani si ani de zile ... in plus ... calitatea ferodoului de pe disc, calitatea lamelelor de pe placa de presiune si binenteles materialele folosite

domnu neagu ... ti-am mai spus ca sachs nu e sport (cel putin nu acesta) ... si iti trebuie kit ... nu doar placa de presiune ...
                sigpicMy ride

Comment

ai oglinzi mcv cu reglare manuala din interior?
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

am facut putin pe prostu... ideea era daca sachs e varianta sport/racing si valeo e cel original domestic... deci am inteles e vorba doar de fiablitate si rezistenta in timp... am priceput mersi mult...

sigpic

Comment

golan91, aducem billstein, dar nu stiu sa faca pt logan. se potrivesc de la clio sau alceva?
                      Nu numai ca Bilstein face amortizoare pentru Logan, dar face variantele B4 gaz si B8 sprint (tot cu gaz) atat pentru berlina cat si pentru MCV, si in plus produce si arcuri pentru berlina...
                      Ia vezi aici http://www1.carparts-cat.com/webkat....7018004&ROOT=1

Comment

ce sa vad aici? nu prea merge linku ...
                        www.service-auto-cde.ro

Comment

care este cea mai buna asigurare casco la noul logan 16V, ca pret si seriozitate din partea firmei de asigurari. Va multumesc

Comment

salut

ce-mi recomanzi dintre cele doua:

259mm ventilat - ATE - 382ron
                            259mm ventilat - ZIMMERMANN - 343ron

merci
                            sigpicMy ride

Comment

florentin, din pacate noi nu suntem in domeniul asigurarilor, mai intreaba pe forum colegii, dar nu la sectiunea de vanzari piese

deluxe, zimmermann (din punctul meu de vedere pt ca si eu am pe masina mea) sunt cel putin la fel de bune ca ATE, deci nu stiu foarte sigur daca cei 39 de ron se justifica. Poate doar ca suna bine ATE pt ca vin originale pe foarte multe marci renumite. Pe de alta parte, daca bugetul nu e o problema (implicit diferenta de 39ron) poti lua ATE ca sa dormi linistit noaptea ca ai ales firma cea mai renumita pe domeniu frane...
                              www.service-auto-cde.ro

Comment

buna, ce inseamna "OE" din :"bara spate dupa 2008 OE"?
                                eate vorba de bara spate de la noul logan produsa de dacia?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google