Piese Si Accesorii Stock Si Tuning Pt Logan La Super-preturi !!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

orwo, buzz pe mess luni si rezolvam pt ca acum sunt acasa deja

id mess: fast_as_sound
    www.service-auto-cde.ro

Comment

M-ar interesa pretul pentru un kit de inductie K&N (e pentru Clio 2 1.6 16v dar e posibil sa poata fi montat si pe Logan 1.6 16v cu repozitionarea bateriei)
      K&N 57i part no. 57-0488
      Pentru distantierele Sparco, distanta din lista este per roata sau per punte?
      sigpic
      ^Logan turbat (WIP)^

Comment

am dat la buzz uri de mi s-au consumat apoi am sunat la tine la firma si stupefactie ptr capetii de bara lemforder nu se ofera garantie !!!?de ce?adica pot sa ii montez si dupa o luna pot sa ii demontez si am dat 350 lei aiurea ....apropo la ce oferiti garantie in conditiile legilor romanesti aflate in vigoare?
        nu-i prost cine cere ,e prost ala care da!

Comment

valentin_N: 57-0488 - 826ron pret lista, 743ron cu discount

orwo: imi cer scuze dar eu personal am ajuns foarte tarziu la magazin pt ca am avut treaba pana pe dupa-amiaza. Ai vbit la tel cu colegul meu, Mihai. Este garantie 2ani de zile la capetele de bara Lemforder pe baza facturii. Te rog sa nu fi suparat, Mihai este de o luna aici si inca invata multe chestii. Greseala este a mea pt ca nu am reusit sa ajung astazi cand trebuia la serviciu. Oricum, multumesc pt ca mi-ai atras atentia.
          www.service-auto-cde.ro

Comment

mea culpa poate am fost prea pripit succes la vanzare

Comment

@coastadeest:
              Nu uita sa-mi raspunzi la intrebarea despre distantiere te rog
              sigpic
              ^Logan turbat (WIP)^

Comment

Valentin, imi cer scuze, dar mi-a scapat partea aia. Pretul este /set, adica /punte si include si prezoane mai lungi, avand in vedere ca cele vechi nu se vor mai potrivi.

pentru mai multe informatii legate de discurile si placutele de frana normale si sport puteti accesa:

www.discuri-frana.ro

www.placute-frana.ro
                Last edited by coastadeest; 8 September 2009, 21:14. Reason: Automerged Doublepost
                www.service-auto-cde.ro

Comment

recomand 200%.m-a luat curierul cu japca ca nu il asteptam asa repede.de incredere si lucruri de calitate.multumesc
                  sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

care stie unde pot sa gasesc o cheiede etrier pentru un logan ca nu gasesc (e un fel de imbus da cu 5 laturi nu cu 6 cum e normal)
                    Mecanica pentru Dacia si Renault doar in Bucuresti

Comment

imbus

Originally posted by bomb View Post
                      care stie unde pot sa gasesc o cheiede etrier pentru un logan ca nu gasesc (e un fel de imbus da cu 5 laturi nu cu 6 cum e normal)
                      nu ai nevoie de imbus iti trebuie 2 chei una de 13 si una de 17

Comment

Originally posted by detail View Post
                        Din cate stiu (dar nu stiu exact toate reperele care se schimba) mai am nevoie de curea accesorii pentru dci AC, filtru ulei dci (in primul post nu este specificat tipul), ulei 5W40 turbodiesel - best buy - ca este criza, si nu stiu daca se schimba obligatoriu si pompa de apa. Doream un total facut de cineva care stie tot ceea ce este necesar, cred ca nu sunt singurul care ar vrea sa cumpere tot pachetul dintr-un loc sigur si la un pret bun, deci efortul ar fi justificat sa adunati toate cele necesare intr-un "pachet" oferit ca atare...
                        daca tii la masina ta,cel mai bine vei schimba urmatoarele: - ulei motot + filtru ulei(dar nu uita ca exista o diferenta intre filtrele de ulei pt benzina si cel pt diesel,e vb de presiunea de deschidere a supapei din interiorul filtrului,cauta pe loganclub si gasesti postul cu ce specificatie trebuie sa ai la filtru de ulei pt diesel),filtru aer,curea distributie + rola intinzatoare,pompa apa(sfatul meu de cunoscator)curea accesorii + rola intinzatoare(AC,si alternator)

coata de est la ce pret este o bara fata de mcv neoriginala(fara proiectoare) ,daca aveti
                        discuri de frana pt un logan diesel 2006 fara abs si fara discuri ventilate nu stiu ce dimensiune au discurile pe masina,daca trebuie sa va dau seria masinii pt a afla cu cea mai mare placere
                        seria UU1LSDEJH35216745
                        va multumesc
                        sigpic
                        Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                        pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

daca esta la fel ca bara fata de logan normal, pretul este 174ron

iar la discuri, daca sigur sunt pline si nu ai abs, poti alege de aici:

238mm plin - LPR - 130ron
                          238mm plin - ATE - 146ron
                          238mm plin - BREMBO - 150ron
                          238mm plin - ZIMMERMANN - 161ron

Pretul este /set !
                          www.service-auto-cde.ro

Comment

Zi-mi si mie te rog, niste discuri de frana pentru un logan 1.6 cu abs ai? Si daca pun etrier mare de dci, ce alte discuri pot pune? Caut ceva perforat. Deasemenea, ce placute de frana (sport sau normale) imi recomanzi?
                            sigpic

Comment

pai e super-simplu, in primul post din acest thread sunt preturile pt discuri ... tu ai nevoie de ZIMMERMANN SPORT pe 238, iar daca vrei sa le pui pe cele mari, ZIMMERMANN SPORT pe 259. Preturile sunt acolo.

Iar ca placute iti recomand EBC Greenstuff. Preturile tot in primul post. Va rog pe toti, nu va suparati pe mine, dar am incercat sa fac primul post ca sa-mi usurez si mie viata si sa nu verific preturile incontinuu, si pt voi ca sa aveti preturile la vedere si sa nu mai stati sa intrebati orice. Daca vrei sa sti daca sunt in stoc ... tot ce vezi in primul post este permanent in stoc !
                              www.service-auto-cde.ro

Comment

care e diferenta intre bara fata logan si bara fata logan OE este vorba de vechiul logan si noul logan sau echipare originala?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google