salutare. nu ... e vorba de bara facuta de un producator si bara ORIGINALA. OE inseamna ORIGINALA RENAULT. Oricum, e acelasi lucru, acelasi material, doar ca aia e facuta de la un producator care face bari pt o gramada de modele, iar cea OE e facuta de Renault.
Piese Si Accesorii Stock Si Tuning Pt Logan La Super-preturi !!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by coastadeest View Postdaca esta la fel ca bara fata de logan normal, pretul este 174ron
iar la discuri, daca sigur sunt pline si nu ai abs, poti alege de aici:
238mm plin - LPR - 130ron
238mm plin - ATE - 146ron
238mm plin - BREMBO - 150ron
238mm plin - ZIMMERMANN - 161ron
Pretul este /set !
- cat despre bara fata pt logan mvc neoriginala,am sa atasez o poza sa imi spune-ti daca seamana si are si grila,poza atasata e sh si are gauri pt proiectoare si e si vopsita,am pus-o ca sa va dati seama despre ce vb si daca seamana cu ce aveti d-tra in magazin
inca o data fara proiectoare si neagra sa fieAttached Filessigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Buna,am si eu nevoie de o bara fata pentru berlina,imi puteti spune daca se potriveste cumva si cea de mcv pe berlina???Daca se potriveste as dori un pret pentru ambele!si daca se poate sa-mi spuneti cum vine bara,cu tot ce este pe ea sau mai lipsesc anumite parti???se poate sa o trimiteti si vopsita in culoarea ceruta contra cost???Va multumesc,numai bine!!!!!
Comment
-
Spoiler fata ( bara ) de MCV la ce pret si daca se potriveste pe berlina??? multumescLast edited by kenjiro_sanga; 27 September 2009, 10:21.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
NU AVEM PT MCV, va rog frumos sa cititi in general si restul posturilor din pagina ... 3posturi mai sus am scris destul de clar ca avem doar pt berlina, nu si pt MCV.
Bara fata Logan ph1 aftermarket - 174ron
Bara fata Logan ph1 originala - 743ron
Bara nu vine vopsita, iar noi nu avem posibilitatea sa ti-o trimitem vopsita pt ca suntem magazin, nu avem si service (vopsitorie etc)
Comment
-
@florinred: nu sunt in stoc din pacate, iar pe comanda nu stiu sa-ti zic un timp de livrare pt ca nu am idee de ce ... SPARCO sta foarte prost cu stocul de cateva luni.
@myrcea21: nu mircea, nu are nici o legatura. cel mai bun exemplu sunt eu ... am un 406coupe cu amortizoare stock si arcuri sport. de fapt nu doar eu ... chiar si mishu colegu are o octavia si are doar arcuri sport. nu esti obligat sa schimbi si amortizorul.
Comment
Comment