If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Piese Si Accesorii Stock Si Tuning Pt Logan La Super-preturi !!!
Foarte buni baietii, eu unul am colaborat bine cu ei. Urmeaza sa mai cumpar diverse si stiu clar acum de la cine imi voi cumpara piesele de schimb importante: distributie, ambreiaj, frane, etc
@Myrcea, fara suparare, mai intai pune mana pe cartea de gramatica, invata sa scrii corect, sa-ti poata raspunde si baiatul asta la intrebari...
Distantierele de roti se gasesc in oferta scrisa chiar pe prima pagina a acestui anunt. Sunt marca Sparco si sunt de o calitate extraordinara.
Distantierel nu se omologheaza la noi
Distantierele se monteaza de aceeasi grosime pe toate rotile, pentru a nu pune in pericol stabilitatea masinii in viraje.
salut
vreau si eu un pret pt aceste consumabile.
filtre aer si ulei
bujii (cele de origine)
ulei- elf 5w40 evolution sxr
pentru un logan 1.6 8v benzinar.
ulei avem doar castrol, elf e zob fata de castrol ... ca idee adica ... bujii de origine nu avem ... iar preturile la filtrele MANN (asta daca nu vrei de origine) sunt afisate in primul post din topic ...
salutare tututor ...............am nevoie de o oglinda stanga logan manuala unde gasesc si cam la ce pret? asa-i cand ai vecini invidiosi:............X-(.ms
tipic romanesc
@myrcea21: nu mircea, nu are nici o legatura. cel mai bun exemplu sunt eu ... am un 406coupe cu amortizoare stock si arcuri sport. de fapt nu doar eu ... chiar si mishu colegu are o octavia si are doar arcuri sport. nu esti obligat sa schimbi si amortizorul.[/QUOTE]
si se simte diferenta ??? daca pui doar arcuri sport?e mai rigida ???
cine poate sa imi spuna si mie: pot sa pun filtru de aer sport fara sa schimb tot kit-ul???sau in ce bani(cat mai putini,cu modificari cat mai putine) pot sa pun un filtru sport??sper ca intelegeti la ce ma refer ...
Last edited by skn99; 26 October 2009, 01:44.
Reason: Automerged Doublepost
skn99 - pai cum naiba sa nu se simta diferenta? ia-o si tu logic: arcurile sport sunt mai scurte, deci centrul de greutate al masinii coboara. arcurile sport sunt mai dure (nu moi ca cele standard), deci e normal sa fie mai "ferma" suspensia.
inteleg ca ai diesel, pentru a ta se face filtru sport care intra in cutia filtrului normal. Asta e filtrul:
Factory direct K&N replacement air filters, air intakes, oil filters & cabin filters. KNFilters.com - the official site for performance filtration products.
skn99 - pai cum naiba sa nu se simta diferenta? ia-o si tu logic: arcurile sport sunt mai scurte, deci centrul de greutate al masinii coboara. arcurile sport sunt mai dure (nu moi ca cele standard), deci e normal sa fie mai "ferma" suspensia.
inteleg ca ai diesel, pentru a ta se face filtru sport care intra in cutia filtrului normal. Asta e filtrul:
Factory direct K&N replacement air filters, air intakes, oil filters & cabin filters. KNFilters.com - the official site for performance filtration products.
Pretul este 240ron.
ms de rasp la treaba cu arcurile sport,dar cu filtrul nu prea ma incanta...adica cum e si la toate loganurile presupun,tubulatura prin care intra aerul care ajunge la filtru e plasata undeva intre far si grila si dupa parerea mea e mai eficient filtrul conic...doar ca aluia ii mai trebuie si tubulatura ... si deci daca e sa pun dala de care zici tu nu cred k e nicio diferenta,pentru ca este plasat tot in aceeasi cutie
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment