Piese Si Accesorii Stock Si Tuning Pt Logan La Super-preturi !!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• suflet, iti garantez ca foloseste o gramada de lume filtrul asta )) (numai eu stiu cate am dat ...... fara numar ) din pacate daca vrei doar filtrul de aer nu se merita pt ca dai pe transport cam cat dai pe filtru si nu faci nici o treaba. ori astepti pana ai de schimbat mai multe piese, ori daca ai pe cineva care are drum prin bucuresti, ori cumperi de la tine din oras

ten - eibach pro kit -35 fata/spate la 640ron pt club logan de la 776ron !

cristidedea - nu

mai nou si bilstein b8sprint (amortizoare sport) pt logan

punte fata - 350ron
    punte spate - 320ron
    www.service-auto-cde.ro

Comment

• V-ul cromat il gasesc la tine si daca da le ce pret?

Comment

• m-ar interesa niste dist dar nu stiu ce grosime as putea sa pun.mentionez ca am et 35 la jante cu cauciuc de 205 si mi-e frica sa nu le i-au prea groase si pe urma sa_mi atinga....daca stie cineva ast un raspuns...eu as merge pe cele de 20mm dar nu sunt sigur...multumesc

Comment

• pch - din pacate nu

marius - cel mai bine consulta-te cu ceilalti forumisti care au pus distantiere ca sa afli care e grosimea optima pt configuratia ta.
          www.service-auto-cde.ro

Comment

• buna ziua, am vazut la dv pe site ca aduceti pe comanda diferite piese de tuning... m-ar interesa arcuri sport pentru renault megane 2009(ultimul), dar am vazut ca aveti 2 modele, unele da 125E si unele la 230, care e diferenta intre ele ?? multumesc si astept raspuns pe PM!
            sigpic

Comment

• Salut, am gasit kit-ul asta de suspensie APEX SP150-7000-40 / SP150-7020-40 din cate se vede pe site-ul oficial este vorba doar de fata... masa maxima autorizata pe axa fata a masini fiind 950... care dintre cele doua coduri este valabil si care ar fi pretul ?...

Comment

• Capace Logan Facelift NOI (fara nici o zgarietura) ai ? Modelul de pe Laureate
                http://img132.imageshack.us/img132/5928/semnaturas.jpg
                Sony/Magnat/Alpine/Focal

Comment

• fugulet, da-mi te rog toate datele masinii

GGI78 - la fel

ciky - nu avem capace din pacate
                  www.service-auto-cde.ro

Comment

• filtru de polen ptr logan aveti?

Comment

• da, la 46ron de la MANN
                      www.service-auto-cde.ro

Comment

• husa protectie capota aveti ?
                        Its just a car ...

Comment

• da, intra pe www.autostyle.nl si baga in casuta de cautare codul asta: PB 901385
                          Asta este speciala pt Logan, iar pretul de achizitie este fix cel de pe siteul Autostyle, nici un leu in plus!
                          www.service-auto-cde.ro

Comment

• Niste preturi la placute de frana fata-spate pentru BMW 320d E90, se poate?...senzori pentru ele aveti?
                            Multumesc anticipat.
                            Last edited by darksid3; 11 December 2009, 22:35.
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• cat costa husa de capota Logan ?

Comment

• am nevoie pentru jenti de aliaj originale logan de prezoane si capacele antifurt.
                                aveti asa ceva?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google