OE inseamna ORIGINAL, deci e vorba de bara spate originala pt noul logan. Imi cer scuze pt ca nu am specificat de la bun inceput ce inseamna OE.
Piese Si Accesorii Stock Si Tuning Pt Logan La Super-preturi !!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Salut!
Imi place threadul, e pe gustul meu. Momentan am nevoie de frane tari ca nu se ma opreste bestia rosu cu negru.
Serios acum, chiar am nevoie. Vreau preturi pentru cel mai eficient sistem de franare pe care il aveti: discuri, etrieri, placute, furtune protejate. Aveti cumva si un service unde se pot monta ? Daca da, unde si la ce preturi. Merci.
Cu respect,
Adi
Comment
-
Originally posted by coastadeest View PostPai pt majoritatea produselor am pus preturile deja in primul post din acest thread. Am facut asta fix ca sa nu mai stam sa verificam la toata lumea produsele si preturile de fiecare data. Deci inafara de astea spune-mi ce mai ai nevoie... ce ulei ... etc...
Comment
-
ady_P - spune-mi te rog ce diametru au discurile tale si daca sunt pline sau venilate
aiulian84 - kitul cuprinde cureaua de distribuie si rola intizatoare
detail - din pacate nu stiu ce inseamna aceasta "curea accesorii". filtrul de ulei pt a ta e 18ron, exact cel din primul post si este MANN. Ulei ar fi Castrol Magnatec Diesel 5w40 la 175ron - 4L.
PH_85_MRS - da-mi te rog seria de caroserie
Comment
-
-
eastcoast ma intereseaza 2 capeti de bara si doua bielete cele mai bune si cata garantie imi dai la ele si doresc si factura sa ma scad ca altfel se duc la boc in buzunar banii.
astept provincianu-i prost cine cere ,e prost ala care da!
Comment
Comment