Piese Si Accesorii Stock Si Tuning Pt Logan La Super-preturi !!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

OE inseamna ORIGINAL, deci e vorba de bara spate originala pt noul logan. Imi cer scuze pt ca nu am specificat de la bun inceput ce inseamna OE.
    www.service-auto-cde.ro

Comment

poti sa-mi faci un pret total pentru consumabilele de revizie 60000 km la un dci 70 (distributie, curele, ulei, filtre...)

Comment

Pai pt majoritatea produselor am pus preturile deja in primul post din acest thread. Am facut asta fix ca sa nu mai stam sa verificam la toata lumea produsele si preturile de fiecare data. Deci inafara de astea spune-mi ce mai ai nevoie... ce ulei ... etc...
        www.service-auto-cde.ro

Comment

Salut!
          Imi place threadul, e pe gustul meu. Momentan am nevoie de frane tari ca nu se ma opreste bestia rosu cu negru.
          Serios acum, chiar am nevoie. Vreau preturi pentru cel mai eficient sistem de franare pe care il aveti: discuri, etrieri, placute, furtune protejate. Aveti cumva si un service unde se pot monta ? Daca da, unde si la ce preturi. Merci.

Cu respect,
          Adi
          sigpic
          Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

salut. Kitul de distributie CONTITECH ce include?
            cele 2 curele(de la ditributie si de agregate) + rola intinzatoare?
            te rog, daca vrei sa imi detaliezi. multumesc frumos.

Comment

Originally posted by coastadeest View Post
              Pai pt majoritatea produselor am pus preturile deja in primul post din acest thread. Am facut asta fix ca sa nu mai stam sa verificam la toata lumea produsele si preturile de fiecare data. Deci inafara de astea spune-mi ce mai ai nevoie... ce ulei ... etc...
              Din cate stiu (dar nu stiu exact toate reperele care se schimba) mai am nevoie de curea accesorii pentru dci AC, filtru ulei dci (in primul post nu este specificat tipul), ulei 5W40 turbodiesel - best buy - ca este criza, si nu stiu daca se schimba obligatoriu si pompa de apa. Doream un total facut de cineva care stie tot ceea ce este necesar, cred ca nu sunt singurul care ar vrea sa cumpere tot pachetul dintr-un loc sigur si la un pret bun, deci efortul ar fi justificat sa adunati toate cele necesare intr-un "pachet" oferit ca atare...

Comment

salutare tuturor.fetele interioare de usi se pot gasi in magazinul tau.pentru model ph2.daca da, astept un pret pt un set fata si un set spate(geamuri electrice fata si spate).multumesc

Comment

ady_P - spune-mi te rog ce diametru au discurile tale si daca sunt pline sau venilate

aiulian84 - kitul cuprinde cureaua de distribuie si rola intizatoare

detail -
                  din pacate nu stiu ce inseamna aceasta "curea accesorii". filtrul de ulei pt a ta e 18ron, exact cel din primul post si este MANN. Ulei ar fi Castrol Magnatec Diesel 5w40 la 175ron - 4L.

PH_85_MRS - da-mi te rog seria de caroserie
                  www.service-auto-cde.ro

Comment

curea accesorii este in nomenclatorul Dacia cureaua care antreneaza alternatorul, pompa de apa, AC, sau servo dupa caz...este singura curea care nu este de distributie si care se monteaza pe Logan.
                    Last edited by detail; 1 September 2009, 00:19.

Comment

Preturi foarte acceptabile bune - daca e nevoie de ceva la voi ma indrept

Comment

injectoare dci euro3 65cp aveti?
                        sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

dsign, ti-am gasit si cealalta curea, in program imi apare "agregat, antrenat generator, pt vehicule cu aer conditionat". Marca esti CONTITECH si pretul este 73ron.

gigi-kent - injectoarele doar pe original si o sa am nevoie de seria de caroserie.
                          Last edited by coastadeest; 3 September 2009, 20:03. Reason: Automerged Doublepost
                          www.service-auto-cde.ro

Comment

o intrebare 4 injectoare de 1.5 dci de 65 cai ai si la ce pret???

Comment

incredibil chiar nimeni nu citeste macar 2 posturi deasupra? ))))
                              www.service-auto-cde.ro

Comment

eastcoast ma intereseaza 2 capeti de bara si doua bielete cele mai bune si cata garantie imi dai la ele si doresc si factura sa ma scad ca altfel se duc la boc in buzunar banii.
                                astept provincia
                                Last edited by orwo; 4 September 2009, 18:29. Reason: uit repede ,am imabatranit
                                nu-i prost cine cere ,e prost ala care da!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google