Piese Si Accesorii Stock Si Tuning Pt Logan La Super-preturi !!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @darksid3:

Set placute frana ATE punte fata - 357
    Set placute frana ATE punte spate - 201

Senzor ATE punte fata - 50
    Senzor ATE punte spate - 55

=================================

Set placute frana TEXTAR punte fata - 382
    Set placute frana TEXTAR punte spate - 215

Senzor TEXTAR punte fata - 54
    Senzor TEXTAR punte spate - 50

Din preturile de aici, mai dai jos inca 10% discount!

@matrix: citeste te rog 3posturi deasupra postului tau ...

@sufleth: din pacate nu.
    www.service-auto-cde.ro

Comment

• Multumesc frumos...cel tarziu dupa sarbatori o sa sun sa iau ATE + senzorii.
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Ferodo Racing FQT Termoquiet - 89ron mai e pe stoc? daca da.. la acelasi pret?.. cu ce trimite-ti in tara? se poate prin posta romana?

Comment

• salutare. este in stoc, si pretul este inca acelasi. din pacate nu avem cum sa le trimitem prin posta pt ca nu avem cum sa plecam de la magazin si sa stam la coada la posta

cel mai bine ar fi daca ai pe cineva care are drum prin bucuresti sa treaca sa le ia de la noi de la magazin, sau daca ai pe cineva in bucuresti sa le ia de la noi si sa ti le puna la posta.
          www.service-auto-cde.ro

Comment

• Buna ziua. Am comandat si eu acum vreo 2 luni cleme siguranta pt capota fata ( SPARCO cod produs 01606S
            ). Am sunat la Coasta de Est si mi s a spus ca nu sunt pe stoc. Cand imi sosesc si mie clemele ? Multumesc anticipat
            Last edited by Christnacht; 14 December 2009, 15:35.
            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Salut. Ideea e simpla. Au fost puse pe comanda 20 de seturi de cleme. Nu sunt disponibile la SPARCO de vreo 4luni ... am avut tot timpul in stoc ... dar din cauza ca nu au fost disponibile de atata timp .... evident ca am ramas fara. Deci treaba e simpla: problema nu e la capatul nostru, e la capatul celalalt: SPARCO sta prostul cu stocurile la anumite produse ! Noi am avut incontinu transporturi de la SPARCO ... dar daca nu sunt disponibile ... nu vin ...
              www.service-auto-cde.ro

Comment

• Am inteles. Poate poate ajung intr-un final . Multumesc pt amabilitate

Comment

• @cristnacht, baietii n-au nici o vina, sunt si eu in aceeasi situatie
                  _
                  B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Da Dsign mi-am dat seama. Am pus intrebarea ca nu stiam ce se intampla. Daca cei de la Sparco nu trimit normal ca baietii n-au nicio vina. Asta e asteptam . In primavara o sa-mi bag masinuta la vopsit deci e timp pana atunci.

p.s Pt cei din echipa CoastaDeEst va urez Sarbatori Fericite si sa aveti parte numai de bucurii si realizari !

Comment

• merci cristnacht, la fel si tie si tuturor colegilor de forum!

apropo, ca idee, noi lucram pana pe 23 inclusiv, si apoi 28 si 29, dupa care pe 4 ne revedem, gata sa incepem un an senzational din toate punctele de vedere!
                      www.service-auto-cde.ro

Comment

• Salut,

se poate cumpara de la dvs, catadioptru stanga spate pentru logan 2? (m-au "usurat" de el)

Multumesc,

Catalin

Comment

• salutare. asa ceva gasesti doar la reprezentanta. nu e nici un producator care sa faca asta aftermarket.
                          www.service-auto-cde.ro

Comment

• imi cer scuze nu am citit tot topicul ma intereseaza injectoatr 1,5 dci la ce pret?
                            Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• salut. spune-mi te rog daca e Euro 3 sau Euro 4 ... sau spune-mi ultimele 2cifre din nr de omologare.
                              www.service-auto-cde.ro

Comment

• up ! piese stock si tuning de logan la preturi foarte bune !
                                www.service-auto-cde.ro

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google