Piese Si Accesorii Stock Si Tuning Pt Logan La Super-preturi !!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bujii de origine renault cu 2 electrozi aveti motor 1.4 benzina? un pret va rog
    astept raspuns aici sau in PM
    Last edited by raduprov; 22 January 2010, 01:12.
    Its just a car ...

Comment

• nu prea ne innebunim dupa piese "de origine" din 2motive ... pret mare, calitate slaba ... incearca la reprezentanta ...
      www.service-auto-cde.ro

Comment

• @raduprov, bujiile de "origine" sunt de fapt Eyquem. Recomand BERU, ce sunt pe stoc la CDE
        Last edited by dsign; 23 January 2010, 14:46.
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• exact, ma omoara putin cate putin mitul acestei "origini" ... lumea nu intelege ca ... audi ... spre exemplu ... nu face discuri de frana si placute de frana ... ele fiind fabricate de ATE ... lumea vrea discuri "originale Audi" ... sau mai stiu eu ce alte piese ...

CONCLUZIE: fiecare producator de masini ... dacia, audi, vw, peugeot etc ... strang piesele de la producatori si le asambleaza ... nu produc bujii, placute, discuri ... "de origine" ... stiu ca v-am destramat visurile multora dintre voi ... dar asta e tristul adevar
          www.service-auto-cde.ro

Comment

• distantiere si cleme de capota SPARCO in stoc !
            www.service-auto-cde.ro

Comment

• Recomand distantierele, sunt excelente si au un pret decent fata de cele "fabricate" la meseriasi

Am uitat sa spun ca distantierele vin impreuna cu kit de montaj, ce include suruburi mai lungi pentru roti si suruburi mai lungi pentru discurile de frana
              Last edited by dsign; 2 February 2010, 19:28. Reason: Automerged Doublepost
              _

sigpic

Comment

• Salut!
                Aveti pe stoc FILTRU MANN aer 1.4 - 35ron ?
                Unde ne putem intalni in Bucuresti? Aveti drum pe la Cora Lujerului? Ne putem vedea in zona intr-o seara.
                Dacia Logan 1.4 MPI Laureate

Comment

• Sal DHL. Da, avem pe stoc in depozit si acest filtru.

Da, eu s-ar putea sa ajung la un moment dat intr-un viitor apropiat la Cora Lujerului, dar ar fi cam dificil sa iau si depozitul si casa de marcat in spate.

Deci, orice te intereseaza din oferta ... va trebui sa le ridici de la magazinul nostru:

Shop & Service auto Bucuresti sector 2. Service auto Coasta de Est va ofera servicii de schimb ulei, revizie auto, intretinere, dar si tuning auto, modificari si preparare masini de raliu.

Ai aici orarul, numerele de telefon, adresa de e-mail si in dreapta putin sub logo chiar id-ul de yahoo messenger. Inainte sa ne faci vizita, contacteaza-ne prin oricare modalitate doresti ... preferabil telefon sau yahoo messenger ... sa ne anunti ca vi sa ridici produsul ca sa-ti confirmam ca este disponibil in magazin ...

Dsign, nu mai stiu daca ti-ai luat stickerul ala cu care m-ai tot batut la cap in ultima perioada ... ?! L-ai luat sau ti-am ramas dator cu el?
                  www.service-auto-cde.ro

Comment

• Ramas dator cu el
                    Trebuie 2 bucati mititele, de 20cm lungime
                    _

sigpic

Comment

• salut. m-ar interesa si pe mine niste distantiere de 17mm...ai pe stoc sau o sa aduci?am incercat cu cele de 20 si sunt cam mari pt mine si de aceea vroiam pe 17.multumesc si ast raspuns

Comment

• salutare ... dupa cateva luni de asteptare abia am primit de la SPARCO pe 20mm ... nu avem un timp de livrare pt cele pe 17mm din pacate ... pe 20mm avem in stoc acum !
                        www.service-auto-cde.ro

Comment

• Pai mie nu imi trebuie urgent,o luna,o luna si ceva pot sa mai astept,dar vroiam sa stiu daca in timpul asta o sa mai aduci...daca nu sa caut in alta parte.multumesc si scuze pt deranj

Comment

• Crezi ca e ceva diferenta notabila de la 17 la 20mm?
                            _

sigpic

Comment

• nu cred ca vor fi disponibile in 2-3 luni ... stocurile sunt la pamant pe anumite repere la sparco ... dar in fond ... dsign are dreptate ... 3mm ... inseamna ... o unghie ... ... in general cam toata lumea a pus de 20mm pe logan ... iti garantez ca nu vei avea probleme ... in fine, daca vrei obligatoriu pe 17, cauta in alta parte cel mai bine, dar atentie si la calitate ... fiind vorba de roti ... e bine sa nu te joci
                              www.service-auto-cde.ro

Comment

• nu cred ca e o diferenta mare dsign,dar stiu ca tu ai ca tu ai 195/50/15, et 37 si 6,5j, fata de mine cu 205/15,7j si et 35...de aceea imi e un pic teama sa nu le i-au degeaba.
                                coastadeest daca cumpar doua de 20 si am probleme cu ele se mai poate face ceva?sau raman cu banii dati...sper ca nu te superi ca te stresez cu intrebarile mele...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google