[Vand] Discuri De Frana Si Placute EBC Brakes Made In UK, Discount 25%

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Un pret pt Redstuff te rog si un pret pt Turbo Groove?
    Era sa uit: SE potrivesc pt LOGAN?
    Last edited by Bobo12; 7 August 2009, 20:03.

Comment

Originally posted by Bobo12 View Post
      Un pret pt Redstuff te rog si un pret pt Turbo Groove?
      Era sa uit: SE potrivesc pt LOGAN?
      Buna,

Redstuff sunt recomandate pentru motoare de peste 200 de cai, masini grele si foarte puternice in principiu.
      Nu au nici un rost Redstuff pe masina ta, plus ca au dezavantajul ca iti mananca discurile.
      Greenstuff sunt suficiente.
      Mai avem o clasa de placute speciale pentru circuit Yellowstuff, care exista si pentru logan.

Am rugamintea sa imi spui ce motor ai, si daca ai discurile ventilate pentru a iti face o oferta.
      Merci

Comment

va salut
        sunt detinator de logan 1,5 dci fara abs,fara sicuri ventilate si doresc sa stiu exact cat ma costa placutele de frana un set si discurile frana 2 buc.,daca se poate in lei
        va multumesc si astept detalii o zi buna si spor la vanzare

P.S. se pot monta si discuri ventilate si ce operatiuni trebuiesc efectuate pt acest schimb?
        Stima !!!
        sigpic
        Poate pentru lume ești o singură personă,dar
        pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

trebuie etrieri pentru discuri ventilate...
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

mersi mult cristi_xp
            sigpic
            Poate pentru lume ești o singură personă,dar
            pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Cam astea ti-ar trebui:

1) Placute Blackstuff DP959 sau Greenstuff DP2959
              2) Discuri EBC Standard D572, Turbo Groove TGD572 sau Ultimax Sport USR572
              3) Kit etrieri pentru discuri ventilate
              Attached Files
              Last edited by GGI78; 8 August 2009, 13:54.

Comment

Motorizare 1.6 8V, pe standard disc plin, 259 mm, cu ABS.
                Doresc sa trec pe ventilate, 259 mm ( etrierele sunt treaba mea )
                Cat ar ajunge un set de discuri ventilate 259 mm si placutele aferente ?
                Nu-mi este prea clar. Am recitit posturile anterioare si nu prea sunt lamurit ( verzi, galbene, rosii si alte alea ...) Si poze daca se poate
                Multumesc

Comment

postul #21... sunt si pozele si codurile... numai pentru ventilate... placutele sunt aceleasi si pentru discurile pline 259x12 cat si pentru discurile ventilate 259x20,6

Comment

cat ma costa 2 discuri de frana neventilate? pentru logan 16 8v.
                    Fuarte Nervos !!!

Comment

Am motor de 1.6 8v discuri neventilate cu abs.Imi trebuie urgent placutele(ale mele nu prea mai sunt).Si as trece si pe ventilate dar am inteles ca trebuie schimbati etrierii.Daca detii asa ceva fa un pret la discuri ventilate , placute(astea urgent) si etrieri.

Comment

Din experieta mea tehnica nu are nici o treaba sistemul ABS cu discul de frana... mai ales pe puntea fata... (ex. coroana dintata a sistemului ABS se afla montata pe capul de planetara iar senzorul pe portfuzeta)

Comment

Originally posted by lupulucian View Post
                          Motorizare 1.6 8V, pe standard disc plin, 259 mm, cu ABS.
                          Doresc sa trec pe ventilate, 259 mm ( etrierele sunt treaba mea )
                          Cat ar ajunge un set de discuri ventilate 259 mm si placutele aferente ?
                          Nu-mi este prea clar. Am recitit posturile anterioare si nu prea sunt lamurit ( verzi, galbene, rosii si alte alea ...) Si poze daca se poate
                          Multumesc
                          Buna,

Iti pot oferi discuri ventilate de 259 mm de doua tipuri:
                          Standard UPR la 33 Eur/buc
                          Upgrade TurboGroove sau USR la 66 Eur/buc

Placute iti pot oferi:
                          Standard Blackstuff la 70 RON/set (nimic deosebit fata de ce ai avut si tu pana acum) sau
                          Upgrade Greenstuff la 140 RON/set, te vor tine dublu, poate chiar triplu ca nr de km, dau cu 50% mai putin praf, nu tocesc discurile si tine frana mult mai bine fata de orice placute standard.
                          O zi buna!
                          Pozele discurilor sunt prezentate in Topic

Originally posted by DomnulK View Post
                          cat ma costa 2 discuri de frana neventilate? pentru logan 16 8v.
                          Buna,

Daca ai dimensiunea de 238 mm la discuri iti pot oferi:

Discuri standard UPR la 16 Eur/buc
                          Discuri upgrade TurboGroove sau USR la 52 Eur/buc

Daca ai dimensiunea de 259 mm neventilate iti pot oferi:

Discuri Ferodo Premier la pretul de 325 RON/setul de doua discuri.

O zi buna!

Originally posted by Bobo12 View Post
                          Am motor de 1.6 8v discuri neventilate cu abs.Imi trebuie urgent placutele(ale mele nu prea mai sunt).Si as trece si pe ventilate dar am inteles ca trebuie schimbati etrierii.Daca detii asa ceva fa un pret la discuri ventilate , placute(astea urgent) si etrieri.
                          Buna,

Noi nu vindem etrieri.

Iti pot da pret la placute si la discuri cum ai si tu pe masina,dupa ce iti vei schimba etrierii iti voi da un pret si la discurile ventilate

Placute standard Blackstuff la 70 RON/set
                          Placute upgrade Greenstuff la 140 RON/set

Discuri neventilate de 259 Ferodo Premier la 325 RON/setul de doua discuri.

O zi buna!
                          Last edited by 4turbo; 10 August 2009, 11:16. Reason: Automerged Doublepost

Comment

M-ar interesa si pe mine un set de placute pentru Logan 1.5 Dci din 2008 cu abs.din cate stiu eu are discuri ventilate dar nu stiu ce dimensiune.daca imi poti spune ce s-ar potrivi.mersi mult
                            http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

Buna,

Pentru masina ta iti pot oferi:
                              Placute standard blackstuff la 70 Ron/set
                              Placute upgrade greenstuff la 140 Ron/set

Discurile daca sunt ventilate ale tale inseamna ca sunt de 259 si am asa:
                              Discuri standard UPR la 33 Eur/buc
                              Discri upgrade TurboGroove sau USR la 66 Eur/buc

Comment

salut, motor: 1,6 16v cu abs bosch 8,1, an 2008: ce imi recomanzi pt un condus agresiv? (ma gandeam la placute greenstuff si discuri turbo groove sau ultimax sport)..
                                asiguri si montajul?
                                multumesc anticipat

p.s. am uitat sa te intreb de preturi!
                                Last edited by vladberca; 22 August 2009, 09:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google