vand inele aeratoare logan...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vand inele aeratoare logan...

vand inele aeratoare pt logan....nu sunt vopsite ci sunt turnate din plastic colorat......momentan doar culoarea argintie(gri).....pret 20 ron +taxele postale...sau de curier...se expedieaza prin ce doreste cumparatorul...despre metoda de plata iarasi, putem discuta....astept comenzile voastre.....vineri cel tarziu luni expediez coletele celor interesati....astept comenzi.....
    Attached Files
    0.9 tce SL plus

up..up..up
    0.9 tce SL plus

Comment

vreau si eu .... de unde esti ? si mai m-ar interesa urgent chestia aia din plastic de la schimbatorul de viteze de care este prinsa musamaua aia ... o sa pun si o poza ...in curand
      :popa:

Comment

salut..sunt din iasi...te servesc cu placere doar ca acum am intrat in sesiune si nu ma mai ocup cu asta pe perioada sesiunii...imdiat cum termin daca mai vrei o sa pun anunt..numai bine
        0.9 tce SL plus

Comment

bafta la examene si eu sunt in aceeasi situatie ... sa speram ca nu-mi iau pana atunci din Buc. ... ;)
          :popa:

Comment

sa nu ma uiti si pe mine cu inele aeratoare (argintii),Ti-am mai dat mesaj, dar ai spus ca esti in sesiune.Bafta la ex.

Comment

Salut iooon_cug.Daca mai ai,vreau si eu.pune si tu un nr.de telefon...ceva

Comment

Pentru Cei Interesati Aceste Inele Se Gasesc La Targ Vitan Tot De Firma Aia Dar La 13-15 Lei.

Comment

Da,darpe mine ma costa 100RON drumul...ce sa mai zic de timpul pierdut?!

Comment

Originally posted by Vicol Gabriel View Post
                    Da,darpe mine ma costa 100RON drumul...ce sa mai zic de timpul pierdut?!
                    sc da r aceea firma produce mai multe ex: paravanturi,aparatori noroi,inele si altele nu cred ca nu gasesti si la un magazin de piese de la voi

Comment

Originally posted by iooon_cug View Post
                      vand inele aeratoare pt logan....nu sunt vopsite ci sunt turnate din plastic colorat......momentan doar culoarea argintie(gri).....pret 20 ron +taxele postale...sau de curier...se expedieaza prin ce doreste cumparatorul...despre metoda de plata iarasi, putem discuta....astept comenzile voastre.....vineri cel tarziu luni expediez coletele celor interesati....astept comenzi.....
                      Vreau si eu! Argintii... La cam cat ajung taxele postale?

Comment

Cred ca 10 lei/kg(asta era pretul mai demult),mai scump e curierul(50 lei)...dar nu e o valoare prea mare sa nu fie trimise prin posta...

Comment

inele o sa am de vanzare...dar imediat cum termin cu sesiunea .....
                          @sp!ke ...taxa prin posta romana e de 5 ron....
                          @dukone ... nu toata lumea sta in bucuresti ca sa aiba vitanul in oras ;) ...
                          0.9 tce SL plus

Comment

Oeicum...cind termini cu sesiunea,te rog sa nu ma uiti...imi dai un pm.

Comment

oki..ms de intelegere ..numai bine
                              0.9 tce SL plus

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google