dupa cum zice si titlul,as dori sa schimb stopurile din prima poza cu stopurile din a doua poza.stopurile sunt luate in luna februarie anul asta,nu sunt zgariate,sparte sau alte cele,dar imi plac mai mult celelalte.sau vand stopurile din prima imagine,pret 250 lei.
Vand Sau Schimb Stopuri Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Salut.
Pai omul le are pe acelea din prima poza si le vrea pe cele din a a doua poza.Doar nu va mai cumpara un alt set la fel ca cele pe care le vrea sa le vanda.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by AG 23 YNG View PostSalut.
Pai omul le are pe acelea din prima poza si le vrea pe cele din a a doua poza.Doar nu va mai cumpara un alt set la fel ca cele pe care le vrea sa le vanda.
Numai bine.
Originally posted by ynp_46 View Postdaca vrei stopuri de logan care le am pe masina, cel de pe stanga e nou, a fost schimbat acum 2 luni si ceva(250 de lei)si celalalt este nou nu sunt zgariate nimic.dar au semnalul galben
+ o diferenta din partea mea
Comment
-
mi-ar conveni,dar problema e ca nu vreau cu semnal galben :|.daca erau cu semnal alb faceam schimbul
Originally posted by razvan_boss View Postdoresti stopurile din a doua poza?? modelu ala il astept yo sa imi vina prin curierLogan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete
Comment
-
Originally posted by theo_bv2002 View Postmi-ar conveni,dar problema e ca nu vreau cu semnal galben :|.daca erau cu semnal alb faceam schimbul
cat te-au ajuns stopurile cu tot cu transport si de unde le-ai luat?
Comment
-
@theo_bv2002: Dupa culoare cred ca masina ta a avut de fabrica stopuri cu semnal alb, le mai ai?
Comment
Comment