Originally posted by madalynux
View Post
Dezmembrez logan si dacia nova
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ma intereseaza daca ai pentru un Logan faza1:
- capota fata;
- parbriz;
- partea metalica dintre faruri (nu stiu cum ii spune);
- lonjeron dreapta;
- cutia cu relee si instalatia electrica pt 1.4;
Astept un PM cu preturi daca ai aceste piese.
Comment
-
Originally posted by drone View PostMa intereseaza daca ai pentru un Logan faza1:
- capota fata;
- parbriz;
- partea metalica dintre faruri (nu stiu cum ii spune);
- lonjeron dreapta;
- cutia cu relee si instalatia electrica pt 1.4;
Astept un PM cu preturi daca ai aceste piese.
Comment
-
o bara sapte logan 2 ai? la ce pret si in ce stare e? eventual o poza...merci si pentru panourile de usi!
Comment
-
Originally posted by razvanamza View PostMa intereseaza o cutie de servo in stare buna, sa nu piarda ulei deloc.
Originally posted by lucialina View Posto bara sapte logan 2 ai? la ce pret si in ce stare e? eventual o poza...merci si pentru panourile de usi!
Comment
-
ce culoare are bara spate? e vopsita integral? nu are cleme rupte? are si ochii aia de pisica?
stiu ca sunteti seriosi dar as vrea totusi o poza daca se poate! nu sa incerc seriozitatea voastra...Last edited by lucialina; 27 March 2010, 21:56.
Comment
-
Originally posted by lucialina View Postce culoare are bara spate? e vopsita integral? nu are cleme rupte? are si ochii aia de pisica?
stiu ca sunteti seriosi dar as vrea totusi o poza daca se poate! nu sa incerc seriozitatea voastra...
Comment
-
Stalpii fata stalpii centuri si carterele din spate alea de unde iese dezaburirea pe negru logan. Multumesc
Comment
Comment